سلام دوستان.۷روز ازموعدپریودم گذشته درد پریودی ودردسینه ونفخ وخستگی ونوسانات خلقی وکمی حالت تهوع دارم.۳بار بی بی چک زدم منفی بود.تنبلی تخمدان هم دارم به نظرتون باردارم؟
خدایاممنونم که حرفاموشنیدی.خودت مواظب آرین کوچولوم باش😘❤
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
منم ۷روز عقب افتاده چون ماه پیش عکس رنگی داده بودم،خیلی مطمئن بودم که باردارم تست هم زدم منفی بود ولی هنوز دلم خوش بود که باردارم ولی امروز بعد سحری لکه بینی پیداکردم ومطمئنم که پریود میشم خیلی خیلی حس بدی دارم کلی گریه کردم سحر
به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
پس چراپریود نمیشم؟اخه همیشه ۳روز جلومیوفته اینبار۷روز عقب افتاده فعلا
دارو تنبلی اگه مصرف میکنی تاخیر میفته
روزه اگه شدی تاخیر میفته
ما که تحمل کردی 7 روز 2 روز دیگه هم صبر کن آزمایش بدی
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
نه دارو مصرف نمیکنم.ولی روزه کامل گرفتم تاالان. تازه میخواستم بعداز ماه رمضون برم چکاپ ودکتر بعدش ق ...
هرچی خدا بخواد
انشاله خیره