2777
2789

مفته اگه سالم باشه نوش الان راحت بالا ۶۰تومنه

الهی!این بنده چه داند که چه می باید جُست؟داننده تویی هر آنچه دانی، آن ده🌱🌈.                                من به آرزو هام قول رسیدن دادم کمکم کن💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه چوب راش هست به خاطر مهاجرت میفروشه

بیعانه اینا نزنید، برید از نزدیک ببینید حتما، شاید کلاهبرداری باشه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مثلا چطوری

مثلا میگن چندتا مشتری داره همین الان، اگه میخواید بیعانه بزنید براتون نگهش دارم، بیعانه رو که گرفتن گوشی خاموش و  بلاک 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

آگهی های جورواجور  از مبلا های مختلف   یا سرویس خواب میزاره که بخاطر مهاجرت میخواد بفروشه 

با شماره های مختلف کلاه.بر.داری میکنه وبعد خاموش 

منم قبل از عید نزدیک بود گولشو بخورم 

ولی خداروشکر متوجه شدم

دیوار لعنتی هم  رسیدگی درست وحسابی نداره روی آگهی ها

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  

[QUOTE=334388508]

آگهی های جورواجور  از مبلا های مختلف   یا سرویس خواب میزاره که بخاطر مهاجرت میخواد بفروشه 

با شماره های مختلف کلاه.بر.داری میکنه وبعد خاموش 

منم قبل از عید نزدیک بود گولشو بخورم 

ولی خداروشکر متوجه شدم

دیوار لعنتی هم  رسیدگی درست وحسابی نداره روی آگهی ها

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی