2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و برای من 

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
دعا میکنم نون اضافه هم همراهش بیاره برات 😄

کاش واقعا این حرف راست باشه ک بچه روزی شو میاره . 

من از ترس همین بچه نمیارم . میگم بچه بیارم اونم گرسنه بمونه بنده خدا 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
کاش واقعا این حرف راست باشه ک بچه روزی شو میاره .  من از ترس همین بچه نمیارم . میگم بچه بیارم ...

من الحمدلله یه دونه دارم و واقعا روزیشو آورد ، نون اضافه هو بقول دوستمون بالا گفتن آورد.

دنبا اومد یه سالش نشده بود همسرم جایی استخدام شد و وضعمون دگرگون شد الحمدلله.

منم کمر درد دارم . یه حسایی هم دارم اما اخه جلوگیری داشتم اما دوس دارم نی نی باشه صبح میخام بی بی چک ...

منم حس پریود دارم هی چک می کنم فعلا خبری نیس.

من می ذارم اگر تا  عید فطر پریود نشدم بی بی بزنم ان شاءالله 

منم حس پریود دارم هی چک می کنم فعلا خبری نیس. من می ذارم اگر تا  عید فطر پریود نشدم بی بی بزنم ...

یه زهرا بانو دارمیه احمدعلی می خوام البته حلما خانوم بیاد همونقدر خوشحال میشیم فقط سالم باشه و بیاد