2777
2789
عنوان

عدم پذیرش مهد کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 21 پست

عزیزم من مهد کودک دارم بچه رو باید سه سال تموم مهد بذارین و فقط روزی ۵ساعت نه بیشتر چون بچه خسته میشه بچه هایی که بزرگتر هستند جذبشون خیلی راحته ولی بچه دوساله خب خیلی سخت تره چون درکش پایینتره تو این سن بچه فقط مامانشو میخاد و بس اگر اون مهد دیزنی لند هم باشه بچه واینمیسته اگر بالای سه سال هست و واینمیسته جذب مربی مشکل داره .اگر این مهد واینسته مطمین باش جای دیگه هم نمی‌مونه بهتره پیش کسی بذاری که بشناسش وگرنه از مهد کودک کلا زده میشه اینو رو تجربه ای که دارم گفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم دوسال و ۸  ماه بود گداشتمش مهد یه هفته ای خودم باهاش کلاس نشستم.بعد یه هفته که دیگه نمی رفتم یه هفته ای گریه می کرد البته پسرمن نیم وقت بود تا ظهر.مدیرش می گفت شما میری اروم میشه ولی باز من بعد رفتنم نیم ساعت بعد برمی گشتم از دوربین نگاهش می کردم که مطمین شم

الان ۵و نیم سالشه هنوز همون مهد میره با همون مربی.شما بزار پسرت به حرف بیفته بعد مهد بزارش لاقل بتونی ازش بپرسی از جی ناراحته رفتازشون چطوره.من هنوزم از پسرم درباره همه چی می پرسم که باهاش بدرفتاری نشه.

بچه اروم و سازگاریه! من همیشه باهاش منطقی صحبت می کنم و چیزهای لازم را بهش توضیح می دهم. البته سه رو ...

عزیزم من تاپیکای شمارو کلا خیلی دوس دارم

خیلی خوب حرف میزنی 

شغلتون چیه؟با نویسندگی مرتبط هستی؟

سلام عزیزم

دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک و نوجوان ، واقعا کارشون عالیه و تخصصشون کودک و نوجوانه

کارشناس رادیو و تلوزیونه، اسم ایشون رو توی گوگل سرچ کنید رزومه کاری شون میاد.

به نظرم   توی  تشخیص و درمان هر اختلال کودکان و نوجوانان بینظیرند.من معلم هستم والدین خیلی ازشون تعریف میکنند.

از کل دنیا هم مشاوره آنلاین دارند و هزینشون ویزیتشون طبق تعرفه نظام هست اونطور که شنیدم

بیس کارشون هم عدم دارو درمانی هست و این خیلی مهمه

رزرو وقتشون در کلینیک مرزداران تهران:

۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸

انشالله که مشکلتون حل بشه

عزیزم من تاپیکای شمارو کلا خیلی دوس دارم خیلی خوب حرف میزنی  شغلتون چیه؟با نویسندگی مرتبط هست ...

سلام عزیزم. ببخشید اینقدر دیر دیدم. من کارمند هستم. از ارث مادری ذوق و قریحه کمی در شعر دارم. در این حد که به خودم جرات دادم شعر سنگ قبر پدرم را خودم گفتم. ممنونم از تعریف قشنگت. زمان دبیرستان خیلی ذوق داشتم ولی دبیر ادبیات زد تو ذوقم!