2777
2789
عنوان

عدم پذیرش مهد کودک

468 بازدید | 21 پست

سلام حانمهای عزیز

پسر من تازه دوسالش تموم شده. دو هفته میشه گذاشتمش مهد ولی خیلی گریه می کنه. می گن توجهی نکن خودش خوب میشه! ولی تو خواب هم نا اروم شده. نمی دونم چکار کنم؟ مهدش را عوض کنم؟ مجبورم از نه و نیم تا پنج و نیم سر کار باشم!

عزيزم تا جايي كه من ميدونم مهد تا يك هفته با حضور مادر هست و بعد تا ١ماه فقط روزي يك ساعت .  بچتون استرسي ميشه يعني چي توجه نكنيد !

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اروم و سازگاریه! من همیشه باهاش منطقی صحبت می کنم و چیزهای لازم را بهش توضیح می دهم. البته سه روزیه تب و تهوع ویروسی گرفت که نبردمش و فاصله افتاد. امروز که بردم دوباره قیامت کرد!

منکه بعد 8ماه دخترم عادت نکرد که نکرد . گاهی خوب میشد ولی الان خیلیییی بدتر شده. تو خواب یهو بیدار میشه و تمام قد وایمیسته و با گریه و جیغ میگه مامانی نرو. یا نمیرم تو کلاس . بچه رو رسما روانی کردن.

اشتباه محضه که بچه رو با گریه رها کنی و از مهد بری بیرون.

من الان مدتیه دخترمو اوردم بیرون و دنبال مهدی هستم که دخترم دوست داشته باشه. 

طفلی بچه چطوری باید بگه که اون کلاسشو دوست نداره تا ما متوجه بشیم.

هی مربیهای مهدش الکی میگفتن شما میری خوب میشه. بعدش متوجه شدم بچه رو گوشه ی کلاس ول میکنن اینقدر زجه بزنه بیحال بشه نتونه گریه کنه. بعد میگن ساکت شده.

خیر نبینن که اینقدر بچه ام حساس و عصبی شده.

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1036752&PageNumber=7 پاسخگوی سوالات دندونپزشکیتون هستم. جهان سوم به جایی گفته میشه که اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اگه مرد به همسرش خیانت کنه به زنش میگن بیشتر به شوهرت برس

واقعا همشون میگن بری خوب میشه یا نمیزارن بری تو کلاس ببینی یعنی چی معلوم نیست این طفلای معصومو چیکار میکنن تازه شایدم دعواشون کنن کسی چه میدونه

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا ع هر کی دوست داشت یه صلوات هدیه بده به امام رئوف

راستی دوست عزیز منم دخترمو دقیقا از 2سالگی بردم مهد .شدیدا هم بهم وابسته بود ولی حداقل ارامش داشت بچه ام.

الان حتی تو خونه هم بخوام لباس کثیفشو عوض کنم طفلی با استرس هی بهم میگه مامانی کجا بریم؟

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1036752&PageNumber=7 پاسخگوی سوالات دندونپزشکیتون هستم. جهان سوم به جایی گفته میشه که اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اگه مرد به همسرش خیانت کنه به زنش میگن بیشتر به شوهرت برس