2777
2789
عنوان

دیت اوللللل🥺استرس دارم بیاینننن

129 بازدید | 13 پست

سلام بچها من 2 هفته‌س که با یکی وارد رابطه شدم بعد الان گفت شنبه بیام دنبالت بریم بیرون من دوست دارم تو ماشین باشیم کلا

گفتم تو ماشین باشیم گفت حله من قبلا پارتنر داشتم ولی خب اولریش بودیم باهم بعد رل زدیم این اولین تجربه ک با یکی میخوام برم دیت و تازه بشناسمش نمیدونم چیکار کنم چی بگم تا چه حد بذارم نزدیک شه اینکه نمیدونم چی بگم خیلی مهمه واسم چی بگم واقعن حرفی ندارم میترسم برم اونجا همینجوری فقط زل بزنیم به هم بیاین راهنمایی کنید لطفا چی بگممم وقتی تازه وارد ماشینش شدم🥲😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیت اول تو ماشین کلا؟  

برگام 

به هیچ عنوان نه بزار بیاد دنبالت نه تو ماشینش سوار شو چرا انقد راحت اعتماد میکنی؟ 

با اسنپ برو یه کافه شلوغ بگو اونم بیاد بعدم اسنپ بگیر برگرد خونه

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
پارتنر . دیت . رل... که چی همه ش لغات انگلیسی استفاده میکنین؟ مثلا بگی قراره اول چی میشه؟؟؟ 

ببخشید عزیزم من چون خودم عادت کردم جایگزین کنم این کلمات رو به این قضیه دقت نکردم که از این کلمات استفاده نکنم💕

سلام کن ازش بخواه درمورد خودش حرف بزنه اینکه از چی خوشش میاد از چی بدش میاد چه رفتار های رو میپسنده ...

اینارو  بپرسم فکر میکنه اسکلم کههه

بعد من میشناسمش نیازی نیس بگم از خودش بگه برام