2777
2789
عنوان

کی خونه میخواد ؟بیا بگم ...

829 بازدید | 50 پست

من خودم امتحان کردم واسه دونفر یکیش هم همین امروز جواب داد عزیزا هر کی خواست امتحان کنه خبر خوبشو بده ان‌شاءالله همتون خونه دار بشید بحق این ماه عزیز 

سوره کامل نوشته بشه؟

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم میدونم بی ربطه ولی میشه برام یه تک نیت بگیرید زندگیم بهم ریخته داغونم از فشار عصبی خواب به چشمم نمیاد😞😞

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
عزیز دلم میدونم بی ربطه ولی میشه برام یه تک نیت بگیرید زندگیم بهم ریخته داغونم از فشار عصبی خواب به ...

عزیزم الان اینجا تاریکه شرمندتم بخدا 

این بهم ریختگی زندگیت از چشم و سنگینی روته 

فردا ۴ گوشه قران و آب بکش از اون آب بخور و ب ۴ گوشه خونه بریز ۷ مرتبه توحید ۱ مرتبه ایه الکرسی بخون و ذکر یا الله بگو 

عزیزم الان اینجا تاریکه شرمندتم بخدا  این بهم ریختگی زندگیت از چشم و سنگینی روته  فردا ۴ ...

من الان خونم نیستم قهر اومدم خونه پدرم شرایط انجامش و ندارم 😞شوهرمم عین خیالش نیست داغونم ته خبرمونو میگیره نه به فکر بچه‌ها ست نه از اذیت هاش پشیمونه😞میشه هروقت تونستید برام بگیرید دعاتون میکنم بخدا🙏😭

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
باش عزیزم فقط اگه تونستی ی سرکتاب باز کن عزیزم 

ممنونم عزیزم انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده 🙏اطرافم آدم درستی نیست که انجام بدم 😔