2777
2789
عنوان

تو اوایل بارداری هستم . خواهشا بچه دارا بیان بیخیال نشین

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 29 پست

معمولا اوایل بارداری دردی شبیه به پریودی هست 

کم کم تا هشت هفته اینجور دردا کم میشه 

اما باید بررسی بشی ببینی علت خاصی نداشته باشه 

در اولین فرصت یه سونو بده ببین وضعیتت چطوره 

الانم استراحت کن استرس نداشته باش چون لک بینی یا خونریزی نداری وضعيتت خطرناک نیست 

منم اوایل بارداریم اینجوری درد پریودی داشتم،که بعد فهمیدم جفتم پایینه و الان هم اذیت هم میشم

چند هفته ای ؟ 

جفت منم پایین بود تا هفته ۱۸ رفت بالا 

البته تا آخرکمردرد داشتم 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خطرناکه . الان چن ماهته ؟

اگه رعایت نکنید آره خطر داره،الان من ۴ماهمه،نزدیکی نکن اصلا ،پیاده روی نرو،کار زیاد انجام نده،وسیله سنگین بلند نکن،حتما برو دکتر بگو حالتو ساید شیافت پروژسترون برات نوشت

اگه رعایت نکنید آره خطر داره،الان من ۴ماهمه،نزدیکی نکن اصلا ،پیاده روی نرو،کار زیاد انجام نده،وسیله ...

عزیزم تا چقد نباید رابطه داشته باشم ؟

یعنی مایع برا بچه صرر داره یا کُلا رابطه ضرر داره ؟

عزیزم تا چقد نباید رابطه داشته باشم ؟ یعنی مایع برا بچه صرر داره یا کُلا رابطه ضرر داره ؟

کلا رابطه ضرر داره چون دهانه رحم باز میشه ممکنه خدایی نکرده سقط بشه جنین،تا وقتی که دکتر بگه من الآنم دکتر گفته رابطه نداشته باشم،از اول بهش گفتم درد دارم 

عزیزم تا چقد نباید رابطه داشته باشم ؟ یعنی مایع برا بچه صرر داره یا کُلا رابطه ضرر داره ؟

هم مایع ضرر داره چون باعث باز شدن دهانه رحم و تحریک‌ش میشه 

هم رابطه چون میگی درد داری 

منم دکتر گفته نباید رابطه داشته باشم 

الان ۱۴هفته ام ،یه کم که بیشتر کار کنم یا راه برم زیردلم درد میگیره

بچه که بزرگتر بشه جفت هم می‌ره بالا 

دکترم بهم گفت به پشت بخوابم و پاهام رو بزارم روی سطح بالاتر مثل تخت یا مبل 

من خیلی این کارو انجام دادم 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بچه که بزرگتر بشه جفت هم می‌ره بالا  دکترم بهم گفت به پشت بخوابم و پاهام رو بزارم روی سطح بالا ...

چرا دکتر من بهم گفت اصلا روبه پشت نخواب خون رسانی به جنین کم میشه،پس چیکار کنم اگه جفت نره بالا چی میشه؟