2777
2789
عنوان

بیاین بگید چیکار کنم خواهش میکنم

82 بازدید | 7 پست

شوهرم هر روز ازم ایراد میگیره دو ساله ازدواج کردیم کلا تیپمو تغییر دادم جوری که اون میخواد همش میگه تو غر غروی آستانه تحملت پایینه درصورتی که خودش اینجوره 

مثلا دخترم نزدیک یکسالشه خیلی اذیت میکنه و خیلی شر و شور داره تقریبا ۱۰ ماهش بود رفتیم همراه فامیلا شوهرم مسافرت با ماشب خودمون هم نبودیم من تو ماشین خواهرشوهر شوهرم تو ماشین خالش اینا خلاصه تو این ۳ روز زهرمارم شد از اینور انتظار داشتن تو این مسافرت دخترشوهرم که الان انگار دختر خودمه رو روی چشم بزارم از اینور هم دخترکه شر و شور زیادی داره و خیلی اذیت میکنه رو هندل کنم از اونور اخلاقم هم عالی باشه غر نزنم از اون ور هم کمک دست خواهرشوهرا هم باشم از اینور هم از مسافرت هم لذت ببرم 

خیلی دلم شکست تو این مسافرت و اینکه به شدت کمر درد شده بودم از بس دخترم مثل وردنه میرفت روم میومد بالا تو ماشین خورد شدم هیچکس هم دو دقیقه نمیگرفتش تا میگفتم آخ کمرم درد گرفت پیش خودشون میگفتن اخ کر کروعه 

درصورتی که خودمو میشناسم من تا کارد به استخونم نرسه چیزی نمیگم.....

باقیشو الان میگم

تا اینکه بعد دوسال همه میدونن بچه من خیلی اذیت میکنه امشب مهمونی بودیم دخترمو گذاشتم کنار باباش سر سفره شام بخوره عصبیش کرده بودا انقدر غر زد منم گفتم حالا دیدی چرا من غر میزنم دوباره میگه حالا بچه بدتر شده قبلا انقدر اینجور نبوده

منتظره من یه جا حواسم نباشه یه سوتی بدم یا یه حرف اشتباهی تو جمع بزنم از رو ندونستن یا از رو حواس پرتی یا به هر دلیلی اونم بیاد خونه و بگه ببین چه سوتی هایی میدی تو عقل نداری تو فلانی 

خودشو بی عیب و نقص میدونه

به نظرم منو آدمی بی هنر بی استعداد دست پاچلفتی و آدمی که خودش فرشته نجاتش بوده یعنی اون فرشته نجات من باشه میگه تو اولش حتی حرف هم نمیتونستی بزنی من یادت دادم اخه بی انصاف من تازه اون موقع جدا شده بودم تو شرایط روحی بدی بودم ۴ ماه بود که طلاق کرفته بودم باهاش آشناشدم از طریق مشاور تازه یکسال بود بابام فوت کرده بود شوهر قبلیم تمام هویتمو ازم گرفته بود حرف زدن خو پیش کش

همه حرفاش برام درد داره یه بارنشده ازهنرم تعریف کنه بکه چقدر مو بچه رو خوب بستی استعداد آرایشگری داریا یا اینا دو چقدر باسلیقه درست کردی اصلا و ابدا 

ولی تا ایراد دلت میخواد میگره از راه رفتن حرف زدن همه چی فقط کافیه یا سوتی بدم اونو میبینیه و میگه ولی یه هنری خرج بدم اگه ببینه هم نمیگه بگید چه کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هم عزت نفس خودت رو باید تقویت کنی، هم هر دوتون برید مشاوره، اونم بایستی متوجه مشکلات خودش بشه، و اینو یک نفر از بیرون شاید بتونه متوجهش کنه اما شما بگی دوباره برمیگردیم سر پله اول شما ازون ایراد میگیری، اونم از شما ،