2777
2789

و میگه اگه توجه کنی مثلا قدیم نمیشد پرواز کرد ولی یکی یا یه عده تصورش کردن و عملی شد

خلاصه میگه شاید کل دنیا از یسری آگاهی ساخته شده که هر آگاهی میتونه آگاهی جدید تولید کنه و برا اینم هیچوقت تموم نمیه

خیلیا به یه چیزی باور داشتن و عملیش کردن...خیلی تخیلا واقعی شدن

میگه شاید هرچی به یه ذهنیت و آگاهی باور بیشتری داشته باشی بیشتر احتمال داره عملی شه

و در نهایت دنیا چیزی نیست جز آگاهی و باور

برای نظم در زندگی .ولی شنیدم اون دنیا زمان وجود نداره من هیج جوره در ذهنم نمیگنجه چطور میشه بدون زما ...

اون دنیا کجاست دقیقا

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و میگه اگه توجه کنی مثلا قدیم نمیشد پرواز کرد ولی یکی یا یه عده تصورش کردن و عملی شد خلاصه میگه شای ...

و این میتونه تناسخ باشه

چند ساعت خواب بودی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟ توی دنیا اگه اینجور صحبت کنیم میگن توهم و تصاویری که مغز د ...

همه ی خواب ساخته ی ذهن نیست.بعضی خواب واقعی هستن.یعنی روحت رفته یه جای دیگه.ببین مثلا من یه بار خواب دیدم رفتم جزیره ی ایرلند.من اصلا نمیدونستم جزیره ی ایرلند وجود داره.بعد که زدم گوگل دیدم واقعا یه همچین جزیره ای هست.

خدا یه انرژی کیهانیه

خدا هرچی که هست عزیرم وجود داره حالا انرژی نور یا هرچی کسیه که قدرت بی حدونصابی داره.همون خدا میگه اون دنیا وجود داره.

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
خدا هرچی که هست عزیرم وجود داره حالا انرژی نور یا هرچی کسیه که قدرت بی حدونصابی داره.همون خدا میگه ا ...

اره قدرتشو منم حس میکنم هرثانیه

نمیدونم

اون دنیا باطن همین دنیاست وبه این دنیا احاطه داره.ولی عالم غیبه.فقط وقتی بمیریم میتونیم اون دنیارو ببینیم.بذار یه مثال بزنم.مثل بچه ای که توی شکم مادرشه.شکم مادر براش مثل یه دنیاست.دنیای مادی هم بیرون وجود داره.به مادر بچه احاطه داره.ولی فقط وقتی بچه دنیا بیاد میتونه این دنیارو ببینه.اون دنیا هم همینه فقط بعد مرگ میتونیم اونجارو ببینیم.

جذابه😍

آره.اون دنیا خیلی بهتره.ولی کاش توشه به اندازه ی کافی برای آخرت داشته باشیم تا اونجا جامون خوب باشه.بهشت وجهنم با اعمال خودمون ساخته میشه.مثل کسی که این دنیا با پولش میتونه یه خونه خوب بسازه ما با اعمال خودمون اون دنیا برای خودمون جای خوب درست میکنیم.