2777
2789
عنوان

اردک

1202 بازدید | 48 پست

کورم عید شر ریخت اردک میخوام اردک میخوام اردک میخوام .ما هم ۸۰ تومن دادیم ۲تا جوجه اردک .الان خسته شدیم ازشون هیچ سیر نمیشن .روزی یه بشقاب برنج میخورن هیچی روزانه حمامم باید برن وا شامپو بچه حالا واسه پسرم ساعت هوشمند خریدیم که دست ازشون بشورع .حالا ما ۸۰ تومن نمیخوایم ۸۰ تومنم میدیم سر یکی بیاد ببرشون

خرم آباد

وقتی داشتین پرنده های بی زبون میخریدین بایدم فکر اینجاها میکردین...انگار این زبون بسته ها اسباب بازی هستن

قبل خرید باید فکر این چیزا رو میکردین نه حالا که این طفلکارو اوردین...یا خودتون رسیدگی کنین بهشون یا لطفا بدین به کسی که خوب رسیدگی میکنه بهشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شامپو لازم ندارن، غذا هم بهشون میتونی سبزیجاتم بدی، مثل پوست خیارو گوجه فرنگی، درکل نگهداری اردک و حیوون تو آپارتمان خیلی خیلی سخته ، مخصوصا اردک که حتما باید هر روز اب بازی کنه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
شامپو لازم ندارن، غذا هم بهشون میتونی سبزیجاتم بدی، مثل پوست خیارو گوجه فرنگی، درکل نگهداری اردک و ح ...

نه بابت غذا خیالم راحته بجز لنگه دمپایی همه چی میخورن

خرم آباد
هیشکی د زیرشون نمیره.تقصیر کورم بی من مخالف بوذم

برین یه روستایی، بدین به بچه هاشون، اونا حیاط داره خونه هاشون راحت تر رسیدگی میشن 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

اردک تک تک 

تک تک اردک

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀