2777
2789

قهر کردم سه روزه اومدم‌خونه مادرشوهرم برای اولین بار

شوهرم امشب برای بار دوم اومد دنبالم برگردم خونه ولی میگه مقصر هردومون بودیم و نمیپذیره خودش مقصر بوده و معذرت خواهی درست حسابی نکرده و خیلی عادی هر دو بار میاد میگه بسه دیگه برگرد خونه ات

تا میگم نه وقتی هنوز نمیپذیری مقصری و‌درست معذرت خواهی و ایراز پشیمونی نمیکنی بر نمیگردم میزاره میره…

چیکار کنم ؟ ادامه بدم ؟ برگردم ؟ برم خونه مامانم اینا و دیگه اینجا نمونم چون مادرشوهرمم خسته شده بیچاره از دست پسرم و رسیدگی به ما زبون روزه…

واقعا شوهرم از چشمم افتاده دیگه اصلا دلم نمیخواد برگردم پیشش

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

برای قهر میری خونه مادرش؟؟ فقط تهدید الکی کردیو فهمیده و خیالشک راحت سه روز بدون تو خوش گذرونده

چرا خونه مادرشوهرت؟؟ اول و اخر پشت بچه خودشونن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه نباید زندگی تو ترک کنی ماه رمضونی بیای خونه کس دیگه

حالا اومدی کمک باش براش نه اینکه بهتون رسیدگی هم بکنن

سوم اینکه بری خونه مامانت اوضاع بدتر میشه

ماهم نمیدونیم قضیه چی بوده که دختر که بگیم صلاحت ادامه دعواس یا کوتا ه اومدن

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

واقعا میخوای طلاق بگیری برو خونه مامانت وگرنه بچه بازی رو تموم کن برو سر خونه زندگیت 

مادرشوهرت در ظاهر شاید حقو به تو بده 

ولی از بچش نمیگذره بیاد به تو بچسبه 

برعکس تو دلش میگه که عروس بی سیاستی دارم 

قدحی پر بکن سر بکش جان مرا 🖤🌿
خدا مادرشوهرتو حفظ کمه من شوهرم مقصر بود مادرشوهرم و دختراش عین ازراعیل افتاده بود بجون من

نه بیچاره همه جوره مادری میکنه با پسرشم خیلی حرف زد در غیاب من البته من تو اناق بودم فکر میکردن خوابم نمیشنوم‌ولی پسرش حرفشو گوش نکرد البته زن بزرگ و‌عاقلیه وهمه همه جوره قبولش دارن ولی شوهرم اینبار قاطی کرده اصلا یه ادم‌دیگه شده

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
برای قهر میری خونه مادرش؟؟ فقط تهدید الکی کردیو فهمیده و خیالشک راحت سه روز بدون تو خوش گذرونده چرا ...

پشت من بودن ولی راست میگی فکر میکنم اومدم اینجا خیالش راحته! نمیخواستم برم پپیش مامانم که حرمتها بهم بخوره البته پدرم فوت شده مامانم و نواهرم و برادر کوچیکم خونه هستن بنظرت فردا جمع کنم برم اونجا؟

چرا نمیری خونه مادرت؟ 

گفتم‌ حرمتها خورد نشه یه موقع با مادرم بحث و جدال بزرگ‌راه بندازن و از طرفی مامان من یکم مودی هست یه روز خوبه یه روز بی اعصاب پسر منم زیادی شیطون و خراب کار