2777
2789
عنوان

شوهرم اومده دنبالم‌خونه مادرش برگردم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 23 پست
یا برو خونه مادرت یا کوتاه بیا .بیشتر برای اینکه خونه مادرشوهر هستی دنبالت میاد .زنگ بزن بهزیستی مشا ...

خودم‌ مشاور دارم ولی نبوده تا شنبه که نوبت بگیرم برم‌ پیشش

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشت من بودن ولی راست میگی فکر میکنم اومدم اینجا خیالش راحته! نمیخواستم برم پپیش مامانم که حرمتها بهم ...

اره جمع کن برو درخواست طلاق بده تموم 😒

مگه بچه ای میری قهر 

💗
مگه دعواتون سر چی که کوتاه نمیای!

بعضی خانوما فکر میکنن قهر کنن و ناز کنن پیش شوهر عزیزترن ولی نشون میدن که هنوز بچن و بزرگ نشدن به جای روبرو شدن با مشکلات و حل کردنش پا به فرار میزارن و توقع نازکش دارن

💗
بعضی خانوما فکر میکنن قهر کنن و ناز کنن پیش شوهر عزیزترن ولی نشون میدن که هنوز بچن و بزرگ نشدن به جا ...

نه والا چه ناز و‌نوزی برای اولین بارش بود ولی جلو برادر کوچیکه من و‌برا ر کوچیکه خودش و‌بدتر از همه جلو پسرم که ۶ سالشه اونم‌وقتی که دختر ۸ ماهم بقلم بود از در پرید داخل و‌حمله کرد که منو کتک بزنه بعد چند بار عی جلوشو گرفتن هی ادامه داد و حمله میکرد دست آخرم رفت سنت چاقو که روم چاقو بکشه… برای بار اولش بود کل این رفتار و من همچنان شوکه ام ولی مست بود خیلی زیاد البته اینم بگم عادت به مشروب خوری مدام نداره ولی اون شب اصلا نمیتونم بگم چی بود جهنم بود

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
مگه دعواتون سر چی که کوتاه نمیای!

برای اولین بارش بود ولی جلو برادر کوچیکه من و‌برا ر کوچیکه خودش و‌بدتر از همه جلو پسرم که ۶ سالشه اونم‌وقتی که دختر ۸ ماهم بقلم بود از در پرید داخل و‌حمله کرد که منو کتک بزنه بعد چند بار عی جلوشو گرفتن هی ادامه داد و حمله میکرد دست آخرم رفت سنت چاقو که روم چاقو بکشه… برای بار اولش بود کل این رفتار و من همچنان شوکه ام ولی مست بود خیلی زیاد البته اینم بگم عادت به مشروب خوری مدام نداره ولی اون شب اصلا نمیتونم بگم چی بود جهنم بود

نه والا چه ناز و‌نوزی برای اولین بارش بود ولی جلو برادر کوچیکه من و‌برا ر کوچیکه خودش و‌بدتر از همه ...

😐وای خب منم همینو میگم به جای قهر مشروب خوری و ترکش بده چون مشروب میخوره عقلش سر جاش نبوده 

💗
😐وای خب منم همینو میگم به جای قهر مشروب خوری و ترکش بده چون مشروب میخوره عقلش سر جاش نبوده 

خواهر من خوب بعد از کلی تلاش و‌ ناکام موندن قهر کردم دیگه آخرین راه حلمه هر جورررر بگی تلاشمو کردم خوب

خواهر من خوب بعد از کلی تلاش و‌ ناکام موندن قهر کردم دیگه آخرین راه حلمه هر جورررر بگی تلاشمو کردم خ ...

خیلی بد که گوش نمیده مشروب خیلی ضرر داره برای بدنش و عقلش 

💗