2777
2789

همسرم سه هفته پیش با یه موتوریه تصادف میکنه یعنی ماشین ما داشته مستقیم میرفته  بسمت بالا بعد موتوری از کوچه میپیچه به سمت پایین که با شوهرم شاخ به شاخ میشه و موتورش میخوره زمین میشین که کاپوت و جلوبندیش ضربه خورده خرابشده پلاک ماشینم افتاده موتوریم باک بنزینش به اندازه دو بند انگشت رفته تو یکمیم سرش خراشیده شده

پلیس که امده ما مقصر شدیم چون یکی از چرخای ماشین رو اون خط سفیدای وسط خیاباون هست رو اونا بوده

شوهرم بیمه و کارت ماشین و داده به یارو موتورشم الان 2هفته بیشتره دادیم درست کردن تو موتورسازیه 

کارت موتورشم دست ماست

حالا هی 2هفته اس داریم زنگ میزنیم بابا موتورت درست شده بیا وردار ببر کارت و بده یارو یا جواب نمیده یا میگه حالم خوب نیست سرم درد میکنه یا میگه حال ندارم یا مهمونی ام......خلاصه داره اذیت میکنه

چیکار کنیم با این آدم آخه؟

خودم فک میکنم دنبال تیغ زدن ماست داره بازی در میاره

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز همسرم زنگ زده که اگه نمیای ما تکلیفمونو بدونیم با چه جور آدمی طرفیم و جواب نداده

حالم از این آدما بهم میخوره

به شوهرم گفتم زود بیا برو پلیس+10شکایت کن ازش

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟

بعضی این موتوریا منتظرن که ماشین بهشون بخوره و هرچی دق و دل و عقده تو زندگی دارن و از راننده ماشین بگیرن!!! دیدم که میگم.

بدون اینکه بهش بگین ازش شکایت کنین تا حالش جا بیاد

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

وای بچه ها همینطوری نگید شکایت کنید ما دو سال پیش تصادف کردیم هنوز هی میریم دادگاه بااینکه من رضایت دادم هر شش هفت ماه یک بار شوهرمو میخوان اخرسر هم دوسال حبس تعلیقی بهش دادن که اگه خطایی بکنه باید دوسال برهدحبس

خدایا دوست داریم

می خواد یه پولی ازتون واسه سرش بگیره ,شک نکن

یه بار یه موتوریه زد به ماشین ما دید باید خسارت بده یهو شروع کرد الکی لنگ زدن حالا من دیدم اصلا ضربه ای نخورد می خواست خسارت نده,ایشاالله گیر یکی بدتر از خودش بیفته

......

وای بچه ها همینطوری نگید شکایت کنید ما دو سال پیش تصادف کردیم هنوز هی میریم دادگاه بااینکه من رضایت دادم هر شش هفت ماه یک بار شوهرمو میخوان اخرسر هم دوسال حبس تعلیقی بهش دادن که اگه خطایی بکنه باید دوسال برهدحبس

شما مقصر بودی یا اون طرف؟

خوب چیکار کنیم با این زبون نفهم؟

از اون هوچی گراستا شوهرم میگفت نمیدونی چیکار میکرد اونجا

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
شما مقصر بودی یا اون طرف؟خوب چیکار کنیم با این زبون نفهم؟از اون هوچی گراستا شوهرم میگفت نمیدونی چیکار میکرد اونجا

اون با ماشین بود من و شوهرم موتور من پام و شوهرم دستش شکست ولی چون شوهرم گواهی نامه نداشت باید بیمه دیه منو میداد ازشوهرم پس میگرفت منم دیدم چه کاریه رضایت دادم ولی شوهرمو ول نمیکنن

خدایا دوست داریم