2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه ای که قرار باشه همش دعوا باشه و مشکل هیچوقت خل نشه و بچه آرامش نداشته باشه اگه پشتوانه مالی داشته باشه خانم جدایی بهتره ، بعد از جداییم بچه با آرامش بدون دعوا پشت سر غیبت کردن میتونه بره گاهی پدرشم ببینه

من فقط یه چیو میدونم باوجود سختیاتون اگه کامل از طرفتون دل نکندین نباید ب ین...باید از طرف متنفر شین بعد برین..چون مدام فکرتون پیششه یا میخواین برگردین..باید دل کند وگرنه بی فایدست

آرزو دارم که دل جایی گرفتارت کند/با رقیب تندخویی همسرو یارت کند/یک شبی آید به خوابت بعد چندین انتظار/دل تپیدن های شوق از خواب بیدارت کند

من این شرایطو دارم ولی کاملا راضیم اصلا سختم نیست خیلی راحت دارم زندگیمو میکنم دخترمم هفته ای یبار میره پیش پدرش یه دو سه ساعتی بعد میاره میده واقعااا ارامش دارم تاحدی که حالاحالاها به ازدواج فکر نمیکنم.بعضی وقتا باخودم میگم ادم ازدواج میکنه که یه خونه زندگی داشته باشه و یه بچه خداروشکر من دارم گور بابای شوهر...