2777
2789

من از همون روزای اول که ثبت نام کردم شروع کردم یعنی قبل عید ،نمیدونم چرا بااینکه  اکثر روزا خوندم الان یک سوم مطالبم نخوندم ،همسرم بهم گفت فقط تست کار کن تو فرصت خوندن نداری ولی نشستم تازه با فیلم مطالب یاد بگیرم و الان عقب افتادم،میترسم نتونم خودمو برسونم خیلی اعصابم خورده امروز فقط کارم گریه بوده،برنامه جدیدی ک نوشتم این هفته اولین هفته اش بود که گند زدم تمام مطالب نصفه خوندم ،چیکار کنم؟😭بزرگترین مشکلمم اینه که تمام مطالب تو گوشی و لپ تاپه،منم با نوشتن یاد میگیرم فقط مشغول نوشتن بودم این مدت هیچی هیچی یادم نیست ،برم جزوه خلاصه هامو کپی بگیرم بهتر نیست ؟یا دیگه فقط تست بخونم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مث شما بودم فقط تست خوندم برای آزمون آموزش ‌ پرورش ولی انقد پیچیده سوالا طرح شده بود ک گند زدم ،بارها آزمون شرکت کردم و قبول نشدم،دیگه بیخیالش شدم،خودتو اذیت نکن دنیا دو روزه بخوایم حرص اینم بخوریم ک دیگه هیچی

می‌دونی چقدر مطالب زیادن،بیشترم از این تربیتی و فنون و تاریخ حرصم گرفته نچسبن اصلا تو مغز آدم نمیرن& ...

من پارسال کمتر از ۴۰ روز خوندم دبیری زیست قبول شدم 

آنچه در فهم تو آید آن بُوَد مفهوم تو...
منم مث شما بودم فقط تست خوندم برای آزمون آموزش ‌ پرورش ولی انقد پیچیده سوالا طرح شده بود ک گند زدم ، ...

من دفعه دوممه، سری پیش مامانم مریض شد دو هفته شو از دست دادم ولی امتیازم بدک نشد ،ولی این سری قفل کردم ،من واقعا نیاز دارم قبول بشم می‌خوام برم سرکار خسته شدم بسکه زدن تو سرم بقیه

من پارسال کمتر از ۴۰ روز خوندم دبیری زیست قبول شدم 

میشه دقیق بهم بگی چیا خوندی ؟چجوری خوندی ؟خلاصه خوندی یا منبع اصلی ؟تخضصی هارو اون اول کتاب راهنماها رو خوندی ؟که مثلا درباره علوم تجربی و حوزه هاش و انواع پرسش و روش بارش مغزی ایناست ؟

لطفاً دقیق برام بگو 🤍

میشه دقیق بهم بگی چیا خوندی ؟چجوری خوندی ؟خلاصه خوندی یا منبع اصلی ؟تخضصی هارو اون اول کتاب راهنماها ...

تخصصی خیلی کم خوندم چون تازه ترن آخر لیسانس تموم کزده بودم بیش‌تر اونا یادم بود سوالا رو میتونی دانلود کنی نه از اونا کم بود بیشتز از زیست بود. میشه گفت تخصصی ها سخت بود کتاب زیست دبیرستان در حد کنکور یا منابع دانشگاهی 

من جزوه ار نوین استخدام خوندم هیچی اصلی نخوندم

آنچه در فهم تو آید آن بُوَد مفهوم تو...

بچه ها من خلاصه خود منابع رو میخونم عمومی رو یه دکر خوندم اختصاصی رو تازه شروع کردم فک نکنم بتونم تخصصی  بخونم نمیشه رسوند بنظرتون چطور پیش رفتم خانه دارم و بچه کوچیک دارم

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا