2777
2789
عنوان

سن چقدر براتون مهمه؟

156 بازدید | 6 پست

برای تحصیل کردن مثلا حتما میگین باید تا قبل ۲۰ مدرک بگیرم و ...؟؟یا اینکه نه هر موقع بخونی ارزش داره؟

دوس دارم نظراتونو بدونم

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچچچچچچ محدودیتی برای هبچ کاری نیست اگر زود بشه بهتر اگر نشه هم اتفاقی نیفتاده 

چه زیبا خیلیا اینو میگن ولی لعنت به ذهن ادم که انقدر محدود به زمانه

انقد که  مرگمو از خدا میخوام تا سی رو نبینم.

سلام گلم راجب به کاشت مو کامنت گذاشته بودین می‌خواستم از تجربه‌هاتون استفاده کنم همسر من هم یه هفته دیگه وقت کاشت داره می‌خواستم ببینم آیا خیلی سخته آیا جواب میده چه جوریه

خب که چی مثلا ! 

سلام گلم راجب به کاشت مو کامنت گذاشته بودین می‌خواستم از تجربه‌هاتون استفاده کنم همسر من هم یه هفته دیگه وقت کاشت داره می‌خواستم ببینم آیا خیلی سخته آیا جواب میده چه جوریه

خب که چی مثلا ! 

سلام گلم راجب به کاشت مو کامنت گذاشته بودین می‌خواستم از تجربه‌هاتون استفاده کنم همسر من هم یه هفته ...

سلام 

بله راضی هست الان بعد ۴ سال و اینکه خب سختیش همون لحظه کاشته که الباه بیحسه