2777
2789
عنوان

من اومدم روستا زندگی کنم.هرسوالی دارید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 2641 بازدید | 102 پست
پدر و مادرت روستا زندگی میکنند از اول اونجا بودن؟ یعنی خودت هم بچه ی روستا هستی؟ برگشتی وطن؟

بله.صادقانه بگم اول خوشحال بودم ک بخاطرکارهمسرم میرم شهر بزرگ..اما بعد یه مدت دیدم بدون سرمایه و پول شهرفقط دردسره.تصمیم گرفتیم برگردیم.و سرمایه جمع کنیم.برای دوتا دخترم رفاه و آسایش درست کنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله.صادقانه بگم اول خوشحال بودم ک بخاطرکارهمسرم میرم شهر بزرگ..اما بعد یه مدت دیدم بدون سرمایه و پول ...

الهی بهترین ها براتون رقم بخوره

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
اگه قبلش فکراتونو کردین که اوکیه  ولی خب مدرسه بچه ها امکانات کمتر رفاهی اینا سختش میکنه

امکانش خوبه.درحد همون مشهد.اما بشرطی ک پول باشه دیگه.

مشهدی باشم نتونم هزینه بدم امکاناتی هم نخواهد بود.مدرسه ک هیچی..یه دکتر نمیشه رفت.

اما امکاناتش خوبه اینجا

یسوال دارم مام تو شهرستان یه دامداری مجهز داریم که خیلی ساله بی استفادس دلم میخاد راهش بندازم از ب ...

قیمت دام وحشت ناکه.بشزچرطی ک باد باشی .من پدرم عمرشو دامداری کرده.و الامچن یه دامداری خییلی بزرگ داریم...برا همین خاطرمون جمعه.اما شما حتما از یه کاربلد راهنمایی بگیر

باماشین😅گفتم ده دقیقه راهه تا شهر بقلی مون دیگه.کارمند بیمارستان شهر مونه.تا ظهر.بعدش میاد خونه

خب پس خیلی به شهر نزدیکین اسم روستا که میاد همه تو ذهنشون یه روستای دور افتاده میاد که یه جاده باریک رو چند ساعت باید بری تا بهش برسی😄

پدرت پس وضع مالیش خوبه چون دامپروری داره خداروشکر داره کمکتون میکنه خیلی ها این کارو نمیکنن

اره خداروشکر.بابام خیلی دلسوزه.بااینکه‌خونم‌بزرگ بودش شهرام محمودی دلش کباب میشد.الان امسد رفته برام خونه دیده وحشتناک بزرگه..و منو شوهرم موندیم چجوری پرش کنیم.

اما امان از پدرشورم...هعییی

درآمد پدرت حدودا چقدره تو این کار؟

ببین ماهانه نیستش ک ک کارمندی باشه.سالانه حساب کتاب می‌کنه.مثلا من بابام همین هفته پیش به چوپوناش مزدشونو داد..نزدیک دویست میلیون شد.اما برای منو شوهرم چون تازه کارم دوماه حساب می‌کنه.

چرا اذیت شدی؟مسکلتون چی بوده؟محیط چطوربوده؟

نبود یسری امکانات شهری  تفریحی اموزشی بااینکه با مرکز سهر نهایت ده دقیقه راه بود یه مرکز بهداشت داشت هفته ای یکروز دکتر داشت تازه داروخونه هم نبود ،ازنظر فرهنگی خیلی باهاشون فرق داشتم‌اونا اکثرا فامیل بودن هم شهری من یه غریبه وهنوز طرز فکرای قدیمی بود فضولی بیش از حد توزندگی بقیه  سطح اقتصادی پایین ،بچه ها اکثرا به زبان بومی حرف میزدن یه مدرسه که نهایتا ۱۲۰ تا دانش آموز داشت و......