2777
2789
عنوان

من اومدم روستا زندگی کنم.هرسوالی دارید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 2641 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید شرایط شما متفاوته

منظورم ایشالله بود کیبورد اشتب کرده لیسانسه نوشت😔🤣

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  
کاش جای شما بودیم  حتما راش بنداز الحمدلله خیلی فرصت خوبیه

اول باره یکی تشویقم کرد برا اینکار

خونه که جرات ندارم حرفشو بزنم خخ

زمین کشاورزی مرتع علوفه همه چی هست فقط دو دلم یکی اینکه همه میگن نه

دوم حس میکنم قیمتا بیاد پایین و هرکی الان بخره امکانش هست ضرر کنه

امکانات تحصیلی‌شان و معلم هاش چطوره؟ و اینکه از نظر فرهنگی جطورن؟سو تفاهم منظورم این نیست بی فرهنگ ...

😅..هم دولتی داره..هم خصوصی..هم صالحان.تیزهوشان..کلاسهای کنکور..وبگاه شاید شما فکر اغراقه اما امروزی هستن...وحشتناک امروزی..شاید من اینجا زندگی هوایی رومیبینم ک مشهد بودم نمی‌تونستم ببینم.

اسمش روستای..خب مردم کشاورزی دارن دام پروری دارن..اما همه لیسانسه هستن..و تحصیل کرده.

سلام ماهم با جود اینکه توشهرمون خونه داریم توروستا زندگی میکنیم البته از نظر امکانات همه چیز خوبه نزدیک شهریم هوای تمیز و اینکه از لحاظ امنیت برای زندگی عالیه همسایه هامون همه فامیل مردمی نجیب و.......‌

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
مردم میرن شهر بزرگتر واسه پیشرفت تا جایی ک میدونما🙄

بستگی به شرایط تون داره.بتحقوق کارمندی من و همسرم اون طورک می‌خواستیم نمی تونستیم زندگی کنیم.

اینجا درامدمون بیشتره و هزینه زندگی مون مث اجاره خونه و از غبیلش خیلی کم میشه.

بازم با یکی کار بلد صحبت کن اما به نظرم واقعا فرصت خوبیه

کار بلد هم نمیتونه کمکت کنه

چون کسی نمیتونه بگه پیش پیش میاد در اینده

ولی الان دامدارها کیفشو میبرن منطقه ما اکثرا شرو کردن به ماشین سنگین خریدن ،ماشین سنگین ماهی صدو پنجاه دویست تومن دارمدشونه میرن سوخت از عراق میارن بندر

کلا روستا خوب شده که اینم سیاست دولته و بنظرم مقطعیه

موفق باشید  الان که هر کسی رو میبینی به هر دلیلی از روستا و شهر های کوچک تر میاد شهر،حقیقتش ته ...

بله.خب منم اول زندگی بخاطر شغل همسرم اومدم شهر...اما جمع کردن سرمایه خیلی سخته اونجا.باحقوق کارمندی نمیشه