دوستان من پریودام منظمه علائم تنبلی تخمدان مثل موی زائد روی بدن وگردن ندارم فقط چونم گاهی اوقات جوش میزنه سونو دادم همه چیزم نرمال بود ولی آزمایش دادم دکتر گفته تنبلی تخمدان دارم
حالا نمیدونم دارم یانه؟ بنظرتون آزمایشمو نشون یه دکتر دیگه بدم
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
منم تنبلی دارم زیر چونم موهای زائد در میاد ولی سونو هم نشون میده شاید تو نداری اکه سونو چیزی نشون ند ...
خب منم پریودم هم خورده بود
سونو هیچی نبود ولی آزمایش زد تنبلی
روز سوم دقیق تر نشون میده تا پنجم هم شاید بشه از دکترت بپرس بهتره چون شرایط ازمایش دادنش یکم خاصه&nb ...
من رفتم دکتر گفت آزمایش سونو ولی نگفت چه روزی آزمایش منم پاک بودم که دادم