2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان بیاین لطفااا

95 بازدید | 17 پست

دوستان من پریودام منظمه علائم تنبلی تخمدان مثل موی زائد روی بدن وگردن ندارم فقط چونم گاهی اوقات جوش میزنه سونو دادم همه چیزم نرمال بود ولی آزمایش دادم دکتر گفته تنبلی تخمدان دارم

حالا نمیدونم دارم یانه؟ بنظرتون آزمایشمو نشون یه دکتر دیگه بدم

...

چندسالته؟

منم سونو دادم هیچی نبود نرمال ولی آزمایش هورمون تنبلی زد 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

منم تنبلی دارم زیر چونم موهای زائد در میاد ولی سونو هم نشون میده شاید تو نداری اکه سونو چیزی نشون نداده

خدایا خیلی دوست دارم.1403/6/25 ساعت ۶:۲۵ دقیقه بیبی چک مثبت شد خدایا هزار مرتبه شکرت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰ سالمه صورتم جوش میزنه گفتم شاید علتش تنبلی تخمدان باشه

منم ۲۱

خودت گفتی یا دکتر گفته؟ چجور از آزمایش فهمید 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
منم تنبلی دارم زیر چونم موهای زائد در میاد ولی سونو هم نشون میده شاید تو نداری اکه سونو چیزی نشون ند ...

اول آزمایش دادم بردم دکتر گفت مشکوکه برو سونو بده سونو گرفتم همه چیزم نرمال بود ن کیست داشتم ن تنبلی بردم دکتر از رو آزمایش گفت تنبلی تخمدان داری

...
منم تنبلی دارم زیر چونم موهای زائد در میاد ولی سونو هم نشون میده شاید تو نداری اکه سونو چیزی نشون ند ...

خب منم پریودم هم خورده بود 

سونو هیچی نبود ولی آزمایش زد تنبلی 

آزمایش روز سوم پریودی دادی؟

باید حتما سوم پریود باشه؟

روز سوم دقیق تر نشون میده تا پنجم هم شاید بشه از دکترت بپرس بهتره چون شرایط ازمایش دادنش یکم خاصه&nb ...

من رفتم دکتر گفت آزمایش سونو ولی نگفت چه روزی آزمایش منم پاک بودم که دادم