2777
2789
عنوان

از بس با هیچ پسری حرف نزدم🥲

284 بازدید | 24 پست

تو دانشگاه پسر میبینم ذوق زده میشم و صدامو پیش دخترا میبرم بالا تا اونا بشنون

جدیدا هم برا چن تا از پسرا فامیل که پسرای خوبین اینطورم صداموبرا کسایی دیگه بالا میبرم تا اونا بشنون

هر کاری میکنم نمیتونم خودمو اصلاح کنم🥺😔💔

من شدم یه آدم کمبود دار انگار

وای خدای من🤦🏻‍♀️ عزیزم چرا قدر خودتو نمیدونی؟! تو یه جواهری! یه تیکه از بهشتی که هر پسری آرزوی داشتنت رو داره. چرا باید اینقدر خودت رو ارزون کنی؟!

ببخشید اینجوری گفتم ولی چیزی که گفتم عین حقیقته! یه سر به تاپیک‌هام بزن

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی بیشتر شبیه یه نوجوون رفتار میکنید خنده داره😅به این قضیه پروبال ندید یه مدت بگذره اوکی می ...

راس میگی انگار نوجونم

خیلی هولم انگار🥲بعد با خودم که تنهامیشم از غصه میمیرم

وای خدای من🤦🏻‍♀️ عزیزم چرا قدر خودتو نمیدونی؟! تو یه جواهری! یه تیکه از بهشتی که هر پسری آرزوی داش ...

راس میگی🥺

خودمو حراج کردم

انگار به کمبود دارم

در حالی من همه چی دارم🥺

راس میگی انگار نوجونم  خیلی هولم انگار🥲بعد با خودم که تنهامیشم از غصه میمیرم

هول که نه 

پیش میاد دیگه گاهی آدم زیادی جذب جنس مخالف میشه در کل طبیعت انسان اینه و کشش داره این هیجانات رفته رفته به حد نرمال میرسه خودتون رو آزار ندید

کاربر آقا

واقعا متاسفم شدم از جوابایی که میدن چقدر احساساتی حرف میزنن یه سریا

یکم منطقی باشید 

عزیزم اینکه که بعضیا اینجا میگن وای خنده داری که اصلا خودشون احتمالا کمبود اصلی رو دارن فقط در حال تحقیر هستن

و کسایی هم که میگن تو جواهری فلانی باید اینو بگم که کل دنیا هم اینو بهت بگن تو خودت نمیتونی بپذیری 

پس بهتره منطقی فکر کنی و اگه میبینی وضعیت خوبی نداری حتما بری پیش تراپیست و رشد شخصیتی خودتو شروع کنی

اینم یادت باشه همه ما کمبود هایی تو زندگیمون داریم و انسان ذاتا توجه طلب هست پس خیلیم خودتو سرزنش نکن

هول که نه  پیش میاد دیگه گاهی آدم زیادی جذب جنس مخالف میشه در کل طبیعت انسان اینه و کشش داره ا ...

دوس دارم سنگین تر باشم

شاید چون هیچ خواستگار ندارم و دوس دارم به چشم بیام اینطور میکنم😔💔

راس میگی🥺 خودمو حراج کردم انگار به کمبود دارم در حالی من همه چی دارم🥺

ببین آدمهای دورمون خیلی روی نگرشمون تاثیر دارن، اگر با کسایی باشیم که از اشتباهاتشون با افتخار صحبت میکنن ما هم کم‌کم دلمون میخواد همون اشتباهات رو تکرار کنیم،

مثلا گوش دادن به حرف دخترایی که با افتخار از دوست‌پسرشون و کارهایی که میکنه صحبت میکنن. اونا متوجه نیستن کهاون پسر چه لذتی از حرف زدن و وقت گذروندن با اونا به دست میاره در حالیکه اصلا هیچ تعهد محضری بهشون نداره و اخر این ماجرا از همینجا پیداست!

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
واقعا متاسفم شدم از جوابایی که میدن چقدر احساساتی حرف میزنن یه سریا یکم منطقی باشید  عزیزم ای ...

قبول دارم🥲🥲🥲🥲

باید برم اختصاصی راجبش فک کنم و درستش کنم این رو:)

من با کسی نبودم    و  چی بگم من خیلی بدبختم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

واقعا متاسفم شدم از جوابایی که میدن چقدر احساساتی حرف میزنن یه سریا یکم منطقی باشید  عزیزم ای ...

شاید از نگاه ما خودمون موجودات معمولی‌ای باشیم اما جاذبه‌ و لذتی که یه پسر یا مرد میتونه از مصاحبت با یه زن حس میکنه اون زن یا دختر رو تو نگاهش تبدیل به جواهر و یه تیکه از بهشت میکنه،

کاش اعترافات خود آقایون رو دیده بودین

ببین آدمهای دورمون خیلی روی نگرشمون تاثیر دارن، اگر با کسایی باشیم که از اشتباهاتشون با افتخار صحبت ...

من خودم فک میکنم چون به ازدواج فک میکنم 

اینطورم 

دوس دارم خودی نشون بدم و دیده بشم و و یکی از این پسرا خواستگارم بشه

من با کسی نبودم    و  چی بگم من خیلی بدبختم

بخدا منم سینگلم و با هیچ پسری رابطه مجازی ندارم

فقط  تو جمعی که پسر خوب باشه

صدامو بالا میبرم با دخترا با زنا حرف میزنم که اون پسرا بشنون🙂💔