2777
2789
عنوان

از بس با هیچ پسری حرف نزدم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 24 پست
دوس دارم سنگین تر باشم شاید چون هیچ خواستگار ندارم و دوس دارم به چشم بیام اینطور میکنم😔💔

سنتون خیلی کمه به این چیزا فکر نکنید تمرکزتون رو روی اهداف بزارید 

کاربر آقا.  abzarek.ir/service-p/msg/2290694

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید از نگاه ما خودمون موجودات معمولی‌ای باشیم اما جاذبه‌ و لذتی که یه پسر یا مرد میتونه از مصاحبت ب ...

وقتی محور زندگیتونو پسر و نر قرار ندید همچین اتفاقی نمی‌افته مگه جلب توجه صرفا برای پسر هست؟ پسر کی باشه که ما دخترا بخوایم بخاطرش جلب توجه کنیم اما به هر حال آدمیزاد دلش میخواد همه جا مرکز توجه باشی فامیل دورهمی و..

و اما موضوع جنس مخالفم که معلومه فکر میکنم هر انسان سالمی به جنس مخالف گرایش داشته باشه و بخواد دل اونی که دوست داره رو بدست بیاره واضحه واقعا

من خودم فک میکنم چون به ازدواج فک میکنم  اینطورم  دوس دارم خودی نشون بدم و دیده بشم و و ...

فقط به این فکر کن که بدون تحقیق و شناختن خانواده‌ی طرف، امکان نداره شخص خوبی برای ازدواج انتخاب کنیم. البته این فقط بعد از اینکه مطمئن باشیم اون طرف هم مایل به ازدواج با ما هست کاربرد داره.

اینکه همینطوری رندوم فقط یکی از ما خوشش بیاد و بیاد خواستگاری یه ریسکه. و مطمئن باش همین الآنش هم خیلی از پسرا (ببخشید از این اصطلاح استفاده میکنم) برای شما لَه‌لَه میزنن فقط قصدشون ازدواج نیس واسه همین نمیان خواستگاری. وگرنه اگر بدونن که شما حاضری بدون ازدواج و فقط به عنوان دوست دختر کنارشون باشی هیچ‌کدومشون بدشون نمیاد یه مدتی باهاتون وقت بگذرونن

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
وقتی محور زندگیتونو پسر و نر قرار ندید همچین اتفاقی نمی‌افته مگه جلب توجه صرفا برای پسر هست؟ پسر کی ...

متوجه نمیشم چه ربطی به عرض بنده داشت.

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
واقعا؟🥲

شک نکن ببین یه کانال خصوصی تو ایتا و روبیکا هست که باید به ادمینش پیام بدیم تا اجاز بده عضو کانالش بشیم و توی اون کانال در مورد اعترافات آقایون درباره این مسائل پست‌هایی گذاشته مغز آدم سوت میکشه.

من خودم هم خیلی نمیدونستم ولی بعد خوندن مطالب اون کانال واقعا چشمام باز شد