2777
2789

دوستان من دنبال جایی میگشتم بتونم نظرات بقیه رو بخونم اینجارو پیدا کردم خواهش میکنم میکنم بخونید و نظر خودتونو بگین من دیگه کم اوردم

عزیزان من کنکوری هستم و کمتر از ۲۰روز مونده به کنکورم 

مامانم شاغله و فقط پنج شنبه و جمعه خونه هستش 

از طرفی خالم هم شاغله اون پنجشنبه و جمعه هم میره سرکار بچه هاشم کوچیکن وسط هفته میزاره مهد اما پنجشنبه ها مهد بستس مامان من مجبوره بره نگه داره 

بخدا من خبیث نیستم ولی اخه این درسته که مامان من یدونه پنجشنبه جمعه خونست اونم بره بچه نگه داره؟ 

بابام تا شب سرکاره منم کنکوریم قبلا کمک میکردم اما الان دیگه کم مونده به کنکور نمیتونم باور کنید ظرفامون لباسامون تلنبار میشه رو هم 

امروز بهش توپیدم میگم مادر من اخه تو شاغلی فقط دو روز وقت داری به خونه زندگیت برسی اخه ببین چقدر همه چی به هم خورده سر من داد میزنه تو میگی من بشینم فقط کلفتی شمارو بکنم؟ 

دوستان من هر جور که شده سعی میکنم کمک کنم اما الان دیگه کم مونده به کنکور واقعا وقت ندارم حتی تعطیلات عید یه روزش رو مشاورم استراحت داد بهم اونم نشستم خونه تکونی کردم گفتم مامانم روزس گناه داره 

نظر شما چیه؟خب داداش منم کوچیکه درساش رسیدگی میخواد اینطوری حتی وقت نمیکنه به درسای اون بچه برسه 

ایا بچه های دیگران اولویت دارن نسبت به بچه های خود ادم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو دقیقا عین مادرت داری رفتار می کنی 

اگه میخوای مثه اون نباشی خوراکیهات ببر تو اتاق در رو ببند غیر ازین   عمرتوکه به باد میره ولی خونه دوماه کثیف باشه به جایی بر نمیخوره

نه والا !!!!  بی عقلی محض آدم زندگی خولهر برادر الویت بدونه

اخه تازه خواهر برادراش فقط موقعی که کارشون بیفته سراغ مارو میگیرن همیشه ما دلسوز اونا بودیم ولی یبار اونا کاری نکردن واسه ما

خیر،، خب اون دو روز رو پرستار بگیره 

منم به مامانم همینو میگم ولی تا میخوام دهنمو باز کنم سرم داد میکشه تو خبیثی تو بد ذاتی دوست نداری به کسی کمک کنی اخه وقتی کارای خودمون مونده دیگه کمک به بقیه واسه چیمونه

تو دقیقا عین مادرت داری رفتار می کنی  اگه میخوای مثه اون نباشی خوراکیهات ببر تو اتاق در رو ببن ...

اخه عزیزم خب من هیچ من کار خودمو میکنم داداشم و بابام چی؟داداشم هنوز کلاس اولیه خب باید رسیدگی بشه به درساش 

کاش  خالتون می‌سپردن به یه فامیل دیگشون مثلا خواهرشوهر یا برادرشوهر یا...  خوبه باز پدرتون ...

پدرم هم به حرف اومده امروز سر همین دعواشون شد ولی اصلا هر چی میگیم قبول نمیکنه کار خودشو میکنه

اخه عزیزم خب من هیچ من کار خودمو میکنم داداشم و بابام چی؟داداشم هنوز کلاس اولیه خب باید رسیدگی بشه ب ...

مهم‌نیست دو‌ماهه دیگه اصلا نبیننت که ازت کمک بخوان در اتاقم قفل کن روی در هم بچسبون خیلی دلم میخواد کمکتون کنم ولی متأسفانه درس دارم  نمیتونم

مادرت بافتن خونه خواهرش بیشتر کارش شبیه کلفتی ه تا رسیدگی به خونه زندگی خودش

دقیقا همینطوره تازه اصلا خواهری نیست که دلسوزش باشه الان کارش گیره داره زبون میریزه به وقتش اونقدر حرف بارش کرده و اذیتش کرده

اخه تازه خواهر برادراش فقط موقعی که کارشون بیفته سراغ مارو میگیرن همیشه ما دلسوز اونا بودیم ولی یبار ...

همین دیگه درک میکنم مامان بابای منم همین بودن قبلا !!!

الان میدونن فقط بچه به درد ادم میخوره

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼