2777
2789
عنوان

بیاید از خرابکاری هایی ک کردید خانوادتون نفهمیدن بگید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2976 بازدید | 124 پست

[QUOTE=334349705]😐😐😐😐😐بچم دنیا اومد اومدم خونمون زنگ زدم چون مامانم میخواست بیاد بیمارستان گفتم اذیت میشخ [/QUOTEفکر کردم کلا نمیدونسته و نگفتین 

بخندی میگذره نخندی هم میگذره پس بخند تا خوش بگذره✌🏻️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله به خواسته ات برسی و بتونی به مامان بابات بگی و اونام عصبانی نشن و خوشبخت شی و زندگی خوبی دا ...

مرسی عزیزم

هم خودم هم طرفم هم خودمون به دنبال هدفامونیم هم همو تشویق میکنیم 

آرامش 🌱
لرستان.من کارمندم نصف روز خونه نیستم واسه این نگرانم

نمیدونم والا اینم که گفتین که زود بلوغ رسیده ، نمیدونم .

ولی میخواین اگه خیلی نگران بودین یا شک داشتین حالا برین پرس و جو کنین و مشورت بگیرین و به مشاوری چیزی هم مراجعه کنید 

بخندی میگذره نخندی هم میگذره پس بخند تا خوش بگذره✌🏻️ 
یواشکی میرفتم آرایش میکردم 

یادش بخیر

رِفیقَ مَن لا رِفیقَ لَه...خداجونم ممنونم ک تو روزای سخت زندگیم،وقتی کسی نبود درکم کنه  و همه دَکَم کردن اما تو همیشه منو تو آغوشت کشیدیو درکم‌ کردی🙃... خداجونم ممنونم ازت ک در حالی ک من بد بودم اما تو بازم در حقم لطف داشتیو بهم خوبی کردی💝خداجونم تو اگه نجاتم نمی‌دادی از خیلی چیزا و خیلی کارا...الان من خوب بود داخل قبرستون باشم ن اینجا🥺✋🏻💟ممنونم ازت ک‌ منو از منجلاب نجات دادی و همیشه برام ستارالعیوب بودی🥺💞...ممنونم ازت ک جای خالی اون چیزایی ک نداشتم رو برام پر کردی😘...ممنونم ازت ک بدون دلیل عاشقمی🫂...ممنونم ازت ک همیشه وقتی میگم ببخشید سریع الرضایی و  منه رو سیاه رو خیلی سریع می‌بخشی🥹🚶🏻‍♀️...تو خیلی دوست داشتنی هستی عشق جذاب و باحال من... همه کس و کار من! عاشقتم یه عالمه هرچی بگم بازم کمه😍عزت دست توعه عشقم بزار بقیه هرچی می‌خوان بگن، بگن:)مهم نیست!خیلی دوستت دارم بهترین و تنها ترین رفیق من❤️💛💚💙💜🤎🧡💝💟💕💞💓💗💖💌🫂😘😍حالا ک تا اینجا اومدی و همه امضام رو خوندی سه تا صلوات بفرست برا ظهور آقامون امام زمان....اللهم عجل لولیک الفرج💖💗💓

تقریبا 10ساله بودم مامانم یه سینی خیلی بزرگ حلوا درست کرده بود و خیلی خوشگل تزئینش کرده بود(با قیف و ماسوره و اینا) برده بودیم خونه فامیلمون بعد تو حیاط فرش پهن کرده بودن که اونجا بشینیم سینی حلوا رو گذاشتن روی فرش همگی رفتیم تو خونه وسایلامونو اینارو بذاریم و بعد بیایم تو حیاط بشینیم مامانبزرگم پاش درد میکرد دیگه نیومد تو همونجا نشست گفت برم کمکش وسایلاشو ببرم تو خونه.وقتی کیفشو اینارو برداشتم عقب عقبی رفتم تعادلمو از دست دادم پامو گذاشتم وسط سینی اومدم برگردم با باسن افتادم تو سینی گند زدم به اون همه نقش و طرح.🥴🤦🏻‍♀️🤣

مامانبزرگم هم برای اینکه کتک نخورم از مامانم,طی یک حرکت آکروباتیک سینی رو برداشت با قاش کل حلوارو صاف کرد و بعدش خودش کتکم زد😐 گفت به کسی نگو من ماستمالیش میکنم🤣

بعدش مامانم اومد دید اون همه نقش و نگار که حاصل ساعت ها تلاش بود تبدیل شده به یه تیکه ملات زشت و بی شکل😑 گفت کی اینو اینجوری کرده؟مامانبزرگمم با خونسردی گفت من کردم از مدلش خوشم نمیومد اینجوری قشنگ تر شد.😐😌🤣

بعد به غیر از ما دوتا همه از اون حلوای پایی و باسنی خوردن و به به و چه چه کردن🤣🤣

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...