2777
2789

سلام دوستان تروخدا اینکار و که میگم انجام بدین خیلی مهمه این دعا رو بنویسید انشالله سال دیگه همین موقع بچه بغلتونه 

من خودم تو نی نی سایت این دعا رو دیدم و انجام دادم سال پیش، الحمدالله امسال بچم بغلمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالا عزیزم اصلا شک نداشته باش، من یه سقط شیش ماهه داشتم یه خارج رحمی از آخر با iui بعد یکسال باردا ...

مرسی ازت  برام دعا کن منم مشکل ژنتیک دارم فقط میخوام سالم باشه

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱

@مادرویانا  

عزیزم این دوتا ایه که گفتن خیلی خوبه شما هم تونستی انجام بده فردا بایدانجام بشه پست اول گذاشتن

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
قربونت عزیزم، خیلی برام مهمه که همه ببینن ولی نمی‌دونم چجوری اطلاع رسانی کنم تا فردا هم وقت کمه

من چند تا دوست دارم تگ میکنم شما هم پست بزارید تا تاپیک دیده بشه 

@tdte5536fyf  

سلام عزیزم خوبی استارتر زحمت کشیدن یه ایه گذاشتن که خیلی خوبه برای باردارشدن 

اگه دوست داشتین انجام بدین فردا باید انجام بشه 

پست اول گذاشتن

@afsanehhhhhhhhhhhhhh سلام عزیزم خوبی استارتر یه ایه گذاشتن که برای باردار شدن خیلی خوبه اگه دوست داشتین انجام بدین 

پست اول

@mahaaa_78  

سلام عزیزم خوبی استاتر عزیز زحمت کشیدن یه ایه گذاشتن که برای براردار شدن خیلی خوبه برای فردا باید انجام بشه دوست داشتین انجام بدید

@mahaaa_78     سلام عزیزم خوبی استاتر عزیز زحمت کشیدن یه ایه گذاشتن که برای براردار شدن ...

چقد مهربونی شما

مرسی اسی جون 

ایشالا سال دیگه هممون مامان شده باشیم یه بچه سالم و صالح کنارمون باشه😭

هعی خدا