2777
2789
عنوان

بیاین عکس صورت پسرمو ببینید چه خاکی تو سرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4637 بازدید | 142 پست

عرق زیاد نکرده و گرم نیست خونتون شاید عرقسوزه 

یا گرمی نخور خیلی اگ شیر خودتو میدی

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ی منم بییت روزشه خیلی بد نفس میکشه 

موقع شیر خورنم ب شدت نفس کم میاره و گلوش حالت خلط داره

موقع خوابم از ته گلو با صدا نفس میکشه انگار داره خفه میشه

فیلمشو گرفتم ولی بلد نیستم اینجا اپلود کنم 

توروبه خدا اکه چیزی میدونید بهم بگید 

برای ده روز بعد واسش نوبت کرفتم

خواهش میکنم عزیزان 

😭

لایک نکن دوست عزیز !                                             

من پسرام تو نوزادی اگزما داشتن ..که پماد ای دست ساز کورتون دار میدادن دکترا.. خیلی فایده نداشت

بعد یه دکتر متخصص آلرژی پماد الی دل داد ..خارجیه ..اون بهتر جواب داد

تا حدود یک سالگی  کلا خوب شدن 

سلام عزیزم 

اگزما هست 

تا ۶ ماهگی برطرف نشه تا ۲ برطرف میشه اگه نشه ۴ سالگی نهایت تا ۶ سالکیه اگزمای نوزادی 

حالا 

اصلا و ابدا نباید پوستش با پتو و لباسای پشمی تماس بگیره خیلی شدید میشه و کلا چیزای پرزدار 

ترکیب کورتون دار سعی کن کم استفاده کنی چون شدیذ پوست نازک می کنه ( خوف نکن) چیزی نیست ولی با پماد آد ترکیب کن 

دستورش هم برات میزارم یه دکتر فوق تخصص حاذق بهم دستورشو داد 

دخترمن یکسال وچهارماهشه هنوزم بعضی روزا چایی هل داریاگرمیجات بهشذنمیسازه همینجوری میشه 

ببین خودشوچنگ هم میندازه یاخارش ندارن؟

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

ببین بچه های منم همینطور بودن 

سریع تا حاد تر نشده ببرش پیش دکتر آسم و الرژی!! 

متخصص کودکان و‌پوست فایده نداره!!! 

حتما ببر پیش دکتر اسم و آلرژی،بگو‌برات آزمایش می‌نویسه از بچت میگیری معلوم میشه به چی حساسه،که هم خودت نخوری چون بهش شیر میدی هم وقتی غذا خور شد بخودش ندی بخوره!!

من یکی از بچه هام به لبنیات و‌مغریجات حساسیت داشت،اون یکی به مغزیجات و گرده های هوا 

اگر رژیم و‌رعایت کنی و همیشه پوستش رو‌مرطوب نگهداری زود خوب میشه 

اگر تهرانی ببرش بیمارستان امام خمینی بخش کودکان،دکتر قره گوزلو من حدودا  ۷سال پیش  پسرم بردم دکتر قره گوزلو بود خیلی عالی بود 

پسر من اگزماش حاد بود ولی آزمایش گرفتن و مشخص شد به چی حساسیت داره و با رعایت رژیم و مرطوب کردن خوب شد. 

الکی هم خودتو الاف دارو گیاهی و اینا نکن!!! فقط وقت تلف کردنه!! با رژیم درست میشه ان شالله