2777
2789

بچه ها ده تا صلوات وقتی ازمون نمیگیره بیاید هرکدوممون ده تا صلوات بفرستیم واسه همه خانوم آقاهایی که بچه میخوان و بچه دار نمیشن،این مشکل من نیست،ولی مشکل خیلی از دوستای تو سایته بیاید همه دعا کنیم تا خدا ایشالله خدا تا آخر امسال بهشون یه بچه سالم و صالح و زیبا بده،ایشالله خدا مشکلات مارو هم حل میکنه،هر کی صلوات میفرسته لایک کنه تا متوجه شم چند نفر صلوات فرستادن،ممنون ازتون مهربونا

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

من صلوات نميفرستم ولي خودم باردارم و بارداري سختي دارم ميگزرونم.

دعا ميكنم كه خدا به همه كسايي كه بچه دوست دارند  فرزند سالم بده و دوره بارداري راحتي داشته باشند .

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صلوات نميفرستم ولي خودم باردارم و بارداري سختي دارم ميگزرونم.دعا ميكنم كه خدا به همه كسايي كه بچه دوست دارند  فرزند سالم بده و دوره بارداري راحتي داشته باشند .

ایشالله

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
الهی بگردم برا دلت الهی خدا به زودی زودی یه کنجد بزاره تو دلت 😍

فدات عزیز دلم الهی امین ممنونم 😢😚

(یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂