2777
2789

تو بات ناشناس با یه پسری آشنا شدم حرف زدیم هدفم این بود فقط یکساعت صحبت کنیم اما الان خیلی طول کشیده به نظرتون بلاکش کنم 

حس بدی دارم  یه سری چارچوب و خط قرمز دارم انگار دارم به پدر و مادرم خیانت می کنم و خدا ازم بدش می یاد 

عذاب وجدان گرفتم من کنکوری هم هستم آخه 

از طرفی دلم می خواد باهاش حرف بزنم 

من خیلی تنهام نه دوستی دارم نه کس دیگه ای خواهرم نامزده و ازم بزرگتر برادرمم ازدواج کرده 

پشت کنکوری ام هستم 

انگیزه کنکورمم رفته چیکار کنم ؟ 

جای مادر یا خواهرم

اخه وقتی کنکوری هستی این کارات برای چیه فکرت درگیر میکنی 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگوشرمنده کاردارم

امری نداریدخداحافظ

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

درمورد چ مسائل حرف میزنه؟ 

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX

من ی بار با ی پسره ناشناس صحبت کردم

عااشق شخصیتش شدم درجا

ولی تا عکسشو فرستاد همه حسام پرید

از اون موقع دیگ اصلاو ابدا ناشناس چت نمیکنم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋