2777
2789
عنوان

عجیب و سمی ترین خوابی که دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 38 پست

وای یبارم خواب دیدم داشتم بایه زنی از فامیلمون رابطه جنسی انجام میدادم یعنی بیدار شدم برگام ریخت اخه من اصلا ل.ز نیستم بهشم فکر نمیکنم😐😐

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار خواب دیدم شوهرم شوهر خواهرمه و ما همو خیلی دوس داریم به خواهرم خیانت میکنیم تو خواب حس عذاب وجدان منو کشت  

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

خواب دیدم تو ی دهن گندههههههههه دارم راه میرم خیلیم کوچولو بودم پشت سرم نگا میکردم دندونه زیر پام زبون بود فلان رسیدم ب گلو پایینو نکا کردم پریدم شبیه این سرسره ها بد یهو افتادم تو ی پارک ک دوست صمیمیم منتظرم بود باهم رفتیم حموم اومد منو بکشه ی گربه اومد نجاتم بده منو تبدیل کرد ب این عروسکای هشت پا مودی هستنا بد دوستم اومد منو برداشت گفت تو رو میزارم دکور اتاقم شبام بغلم میخوابونمت سوار گربه شد من تو جیبش گذاشت پرواز کرد گربهه تو اسمون بودیم ک بیدار شدم😴

یبار هم خواب دیدم از یه سوراخی رفتم داخل یه باغ بزرگ بود کلی پروانه های خوشگل و عجیب داشت میوه های خوشگل. پرنده های قشنگ . یه جای بینهایت قشنگی بود

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

بدترینش اینه که زیاد میبینم دسشویی میرم شدید هم دسشویی دارم ولی عمومیه درو دیوار نداره همه آدمو نگاه میکنن منم نمی‌دونم چجوری کارمو بکنم  

خیلی خوابهای سمی می بینی 

آره خیلی  

زیاد این خوابو دیدم که یه بشقاب پرنده یا سفینه بزرگ از آسمون اومده دقیقا بالا سرم تو آسمونه آسمون رو نگاه میکنم خیلی عجیبه یا موجودات عجیب مثل فرشته ها میچرخن 

من انقد خواب سم دادم که حد نداره همشونم تم عاشقانه دارن😂😂😂حتی شده خواب دیدم یه قاتل میخواد بکشتم بعد انگار عاشقم شد دیگه نکشت منو😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626