2777
2789
عنوان

شاید دوباره به خوابم بیای

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 18 پست
عزیزم غصه نخور یه روزم تو عشق واقعیه خودتو پیدا میکنی

مرسی گلی😘

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید
خوب كاري ميكني به نظر منم هيچ توجيهي نداره كارش  بهتره فراموشش كني اميدوارم بهترين ها برات ...

ممنونم همچنین😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر اين حس و حالت برام آشناس😢ولي واقعيت اينه كه من بعد از ٣ سال نتونستم اون آدم رو فراموش كنم ، حتي با وجود اينكه الان ازدواج كردم ، نميگم همش به فكر اونم ، اما خيلي وقتا گذرا از ذهنم ميگذره و هنوزم وقتي اين اتفاق ميفته ناخوداگاه قلبم فشرده ميشه ، از زندگيم راضيم و همه چيز خوبه ، خداروشكر ، 

جز اين حس عذاب وجدان لعنتي كه انگار هيچوقت نميخواد دست از سرم برداره، دلم ميخواست يه روز كه از خواب بيدار ميشم به كل از ذهنم پاك بشه انگار كه هيچوقت نبوده ...  

چقدر اين حس و حالت برام آشناس😢ولي واقعيت اينه كه من بعد از ٣ سال نتونستم اون آدم رو فراموش كنم ، حت ...

اخی عزیزم خداروشکر که زندگی الانت خوبه

عذاب وجدان چرا هر ادمی قبل ازدواح یه عشقو علاقه ای داره کاملا طبیعیه خودتو ناراحت نکن 

معمولا چیزی فراموش نمیسه فقط بایگانی میشه یه گوشه از ذهن .منم همش خوابشو میبینم همین دیشب یه خواب عجیب غریب و طولانی. خیلی واضح دیدم