2777
2789
عنوان

وقتی صدای خنده‌ی بچه هامو می‌شنوم می‌خوام گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 73 پست
خوشحال شدم برات عزیزم  خداروشکر

ممنونم مهربان

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
خدا حفظشون کنه 

قربونت همچنین عزیزان شما

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش نازا بودم ازاول همینم نداشتم

دور از جونت الان که داری توجه کن بهش 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چه عالی.   خدا برای هم حفظتون کنه

قربونت همچنین عزیزان شما

وای دختر من ۴ سالش بود خواهر شد ، معجزاتی در وجودش رخ داد که باید ببینی.....

زندگی مشترکت لابد مشکل شدید نداشته ک بچه اوردی چن تا.من باشوهرم نمیسازیم تا اخرعمر طلاقمم نمیده ...هروز جنگ ودعوا .ی بچه اسیب ببینه بهتر دوتاس ...ازخدامه توخواب من وپسرم سکتع کنیم یا ماشین بزنه بهمون.خدا خدایی نکرد برام ازش دلگیرم 😔

.

خدا حفظشون کنه عزیزم 😍🌹♥️

ممنونم مهربان همچنین عزیزان شما

چه حس خوبی خداروشکر خوشحالم براتون خداحفظشون کنه

عزیزی همچنین عزیزان شمارو 

دور از جونت الان که داری توجه کن بهش 

وقتی ک روحم خستس چجوری؟

داغونم داغون ب معنای واقعی کلمه ...هروز میگم خدا چرا نازا نبودم چرا بچه دارشدم عقل نداشتم آخ آخ پشیمونی چ سود 

.

فقط اونجاش که گفتی خواهر برادر درست کردی🤣❤️ خدا حفظشون کنه خنده دار گفتی

هول شدم خخخخخ قربونت همچنین عزیزان شمارو 

خدا رو شکر که گریه ذوقه 🥲🥲🤩

بله الحمدلله 

من سی وپنج سالمه میگم دیگه دیره واقعا جرات بچه دار شدن ندارم میترسم زود از دنیا برم و بچه ام بمونه زیر دست نامادری ..مخصوصا که پدر خوبی هم نداره البته شوهرم عاشق یچه اس خیلی ام زیاد مهربونه ولی قایمکی مواد میکشه...خلاصه اینجوری بگم به خاطر دلسوزی واسه اون بچه و اینده اش بیخیال مادر شدن شدم چیزی که تا چند سال پیش آرزوم بود

چه جوری درست کردی🙄

خیلی سختی کشیدم بخدا 

کاش نازا بودم ازاول همینم نداشتم

دقیقا تک فرزندی شکنجه ست 

وقتی ک روحم خستس چجوری؟ داغونم داغون ب معنای واقعی کلمه ...هروز میگم خدا چرا نازا نبودم چرا بچه دار ...

تو رو خدا اینجور نکن من خواهرم همین بلا رو سر خواهرزاده ام آورده ۶امی هستش مثل بچه ها هنوزم گریه میکنه اصلا میفهمی چقدر این بچه آسیب دیده بهش،میگم چجوری میخوای،جواب پس بدی،کلی راه گفتیم حتی میتونه جدا بشه هم خودشو ام شوهر و بچشو بدبخت کرده باهاش نمیتونی یه کلمه حرف بزنی ولی واقعا اونه که باید خودشو جمع کنه 

تو هم همه زورتو بزن دیروز زندگی پس از زندگی همین بود بچشو نشون دادن که چقدر شاداب بود ولی با رفتار پدر و مادر سرخورده شده بود 😭😭😭 انقدر گریه کردم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹