2777
2789
عنوان

چیکار کنم پریود بشم ؟

133 بازدید | 14 پست

۲۳ روزه عقب انداختم آزمایش و بی بی چک منفی بوده ، حالا چیکارکنم تا پریود بشم؟؟؟ تنبلی تخمدان هم نداشتم 

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢

زور بزن

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...

گرمیجات بخور

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دم کرده زرد چوبه بخور  بد مزه س اما بسیار مؤثره

چقدر زردچوبه؟؟؟

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
اگر از رنگ حنا بدت نمیاد چند روز پشت سر هم حنا بزار تا پریودت باز بشه.  قدیمی ها با حنا زدن به ...

دو سه بار گذاشتم ، حدود یک ساعت رو سرم حنا گذاشتم اما نمیاد لامصب

چقدر زردچوبه؟؟؟

یه قاشق چایی پر زردچوبه بریز تو نصف فنجان آب‌جوش وقتی کاملا سرد شد بخورش مزه مزه ش نکن چون خیلی بد مزه س یهو سرش بکش

اگه مریض نشدی چندبار دیکه تکرارش کن

این روش موثر ترین روش برای بازشدن قاعدگی هست اگه جواب نداد مشکل از جای دیگه س وباید بری دکتر وبهت امپول پروژسترون بده

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍