2777
2789
عنوان

گرد نخل خرما و تنبلی تخمدان

2566 بازدید | 16 پست

خانم هایی که گرد نخل مصرف کردن و نتیجه داده .طریقه مصرفشو برام بذاره تا کسایی مثل ماهم استفاده کنیم ممنونم خدا خیرتون بده

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤
عزیزم منم تنبلی تخمدان شدید داشتم پودر فمی بست و کپسول ابوواست و گلوکوفاژ خوردم خوب شدم  شماام ...

پودر فمی بست رو نمیدونم چیه 

شاید همون اینو فولیک باشه

ک خوردم ابووابست هم خوردم هنوزم دارم میخورم گلوکوفاژ هم یک ساله روزی سه عدد میخورم

دیگه خستم

کیست داشتم یک ماه پیش عمل کردم 

دس به همه کار میزنم از دارو گیاهی بگیر تا شیمیایی تا عمل ....

شما باردار شدید؟

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پودر فمی بست رو نمیدونم چیه  شاید همون اینو فولیک باشه ک خوردم ابووابست هم خوردم هنوزم دارم م ...

من اصلاح سبک کردم باردار شدم سقط شد ک فهمیدم شوهرم مشکل داره

ن فمی بست ی پودر دیگس

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹
من اصلاح سبک کردم باردار شدم سقط شد ک فهمیدم شوهرم مشکل داره ن فمی بست ی پودر دیگس

اه الان تحقیق کردم تو همون خانوادست  

و نمیشه همزمان با این ابووابست و اینو فولیک و فرتیل اید خورد چون همشون همونن 

خدا کمکت بده سقط هم سخته😰

اه الان تحقیق کردم تو همون خانوادست   و نمیشه همزمان با این ابووابست و اینو فولیک و فرتیل اید ...

عه 

وضع فولیکولات چ جوریاست

آره خدا نصیب هیچکس نکنه

عه  وضع فولیکولات چ جوریاست آره خدا نصیب هیچکس نکنه

ولا تنبلیم شدید بود یکساله دارم کلوکوفاژ میخورم روزی سه عدد

همراه با مکمل های قوی

در کنارش ترک سردی جات  و مصرف دوسین و گرمیجات 

از دادم ذخیره تخمدانم بالا بود 

ولی فولیکولی نداشتم به اون صورت یعنی با لتروزولو‌کلومیفن یکی یا فوووقش دوتا داشتم اونم خیلی کوچیک به زوووور ۱۵

که کیست ۹سانتی درمویید داشتم دکتر گفت این کیست ها با دارو رفع نمیشن باید عمل کنی

عمل کردم به تازگی

هنوز سونو ندادم ببینم چه وضعیتی دارم

ولی خیلی زمان بره درمان احتمالا بفرستم برا ای وی اف

ولا تنبلیم شدید بود یکساله دارم کلوکوفاژ میخورم روزی سه عدد همراه با مکمل های قوی در کنارش ترک سرد ...

انشاالله امسال واسه جفتمون پر از برکت باشه و ما به لطف خدا باردار بشیم طبیعی

خب بریز تو چایی چیزی حل کن بخور البته بیشتر برای مرد فک کنم خوب باشه ولی واسه چند نفر دیدم جواب داده 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
انشاالله امسال واسه جفتمون پر از برکت باشه و ما به لطف خدا باردار بشیم طبیعی

پناه بر خدا 

ممنونم از دعای قشنگت

منم دعا میکنم سبز بشه دامان همه منتظرا 

خب بریز تو چایی چیزی حل کن بخور البته بیشتر برای مرد فک کنم خوب باشه ولی واسه چند نفر دیدم جواب داده ...

دیروز اولین بار بود خودم خیلی مزه چرتی داد و تا ساعت ها احساسش کردم

تازه از چند نفر که استفاده کرده بودم پرسیدم و روش امادش بهترینش بود 

دیروز اولین بار بود خودم خیلی مزه چرتی داد و تا ساعت ها احساسش کردم تازه از چند نفر که استفاده کرده ...

آمادش چطوریه ؟ من نمیدونستم همچین چیزی رو چون شهرمون نخل داره یه نفر گفت برام بیارین خیلیم اصرار کرد میگفت اصلشو میخواد بلاخره براش آوردیم چند وقت بعد حامله شد دیگه مامانم به عموم اینا هم گفت دو سه نفر شهر خودمون استفاده کردن جواب گرفتن ولی نپرسیدم چطور میخورن آره مطش قطعا بده دیگه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
آمادش چطوریه ؟ من نمیدونستم همچین چیزی رو چون شهرمون نخل داره یه نفر گفت برام بیارین خیلیم اصرار کرد ...

بم گفتن هسته خرما رو درار و بجاش همون اندازه گرد نخل بریز

یکیشم حلوا درست کردن باهاشه  یعنی بریزی تو مواد حلوا

یکیشم من با عسل حل کردم شد مثل خمیر برش زدن حبه حبه دراوردم صبح ها ناشتا هم خودم خوردم هم شوهرم

البته کمی زنجبیل و کنجدو سیاهدونه و دارچین هم دلبخواهی بخاطر گرما بخشی و اثر مفیدشون اضافه کردم بهش

قبلشم تحقیق کردم ترکیبشون عوارضی ندارن

آمادش چطوریه ؟ من نمیدونستم همچین چیزی رو چون شهرمون نخل داره یه نفر گفت برام بیارین خیلیم اصرار کرد ...

ولا من از عطاری معروفی گرفتم حالا نمیدونم اصل باشه یا نه خدا میدونه