2777
2789

اصلا نمیدونم چجوری بپزم ولی عاشقشم 😁برای اولین بار میخام خودم دست به کار شم چجوریه من میخام دوغ هم بریزم و اینکه سبزی باید تفت بدم آیا یا نه؟

راستی فرق آش رشته با آش کشک چیه؟ 

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آش رشته همون آش کشکه

سبزی تفت نمی‌خواد

تو آش رشته دوغ نمی‌ریزن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
آش دوغ و آش کشک و آش رشته کلی با هم فرق دارند!

😂😂میدونم من میخام تو آش رشته دوغ هم بریزم قبلا خوردم خیلی خوب شد

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22

پیازداغ کن یذره زردچوبه هم بزن حبوبات پخته شده (نخود ، لوبیاچیتی، عدس) رو اضافه کن آب بریز جوش که اومد سبزی آش رو اضافه کن هر موقع سبزی پخت رشته اضافه کن بعد نمک بزن

برای لعاب دار شدنش میتونی ۲ قاشق غذاخوری آرد رو داخل یه کاسه آب سرد حل کنی بریزی لعاب میده عالی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

برای تزئینش پیازداغ و سیرداغ و نعنا داغ و کشک استفاده کن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

حتما جدا جدا از شب قبل خیس کن اول نخود لوبیا رو بپز بعدمواد دیگه رو اضافه کن

جدا جدا بپزم ؟سبزی تفت نمیخاد 

حبوبات را هر کدوم جداگانه شب قبل خیس کن و جداگانه در زودپز بپز

بعد پیاز رو تفت بده روش هم ادویه و نعنا بریز

بعد همه رو قاطی هم می کنیم بعلاوه رشته

من به بار درست کردم اگه اشتباه گفتم جاییشو دوستان تصحیح کنین

آش رشته همون آش کشکه سبزی تفت نمی‌خواد تو آش رشته دوغ نمی‌ریزن

یکین واقعا؟

سبزی گشنیز و اسفناج وتره جعفری و نعناع درسته

یکین واقعا؟ سبزی گشنیز و اسفناج وتره جعفری و نعناع درسته

تو مرکز ایران یکی‌ان، بقیه‌ی جاها رو نمی‌دونم. اگه نعناع خشک منظورته بله فکر کنم درسته

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
پیازداغ کن یذره زردچوبه هم بزن حبوبات پخته شده (نخود ، لوبیاچیتی، عدس) رو اضافه کن آب بریز جوش که او ...

مرسی😘😘