2777
2789
عنوان

اگه یه پسربراتون گریه کنه حستون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 44 پست

مگه دیوانه ای ؟ سریع بهش پیام بده من نمیتونم بدون هدف باهات باشم هدفت از آشنایی با من چبه،،؟ اگ دیدی چرت و پرتی گفت بلاک کن اگ بگیر نیست هم مطمن باش الکی گریه کرده برات .من چهار سال دوست بودم گریه میکرد ک بیاد خاستکاریم بعد تو چی میگی 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اقا پسر داشته از روش های عاشق کردن استفاده میکرده که تیرش به سنگ خورده که الان پناه اورده به گریه 

به شدت عزت نفس پایینی دارن این افراد و اعصاب خورد کن 

وقتی نمیخوای باهاش ازدواج کنی چه دلیلی داره باهاشی 

وایی یادش میوفتم. اون گریه میکردمن کلاهنگ کرده بودم چیکارکنم. منوروهوانگه داشته . میخوادتاعمردارم ...

انقد احساسی پیش نرو لطفا 

باعث میشه موقعیتای خوبتم از دست بدی 

عاشقشی وعاشقته اوکی حرفی نیس 

ولی حداقل یه حرفی بزنه یا رابطه رو جدی بکنه رابطه ی بی هدف اونم هشت سال بدردنمیخوره که

🦋✨️‌                 

برگاممم  چن سالتونه ؟ تو ابن ۱۲ سال رابطتتون درچه حد بود یعنی همو میدید؟

اینجوری بگم که شب و روزمون باهم می‌گذشت 

متولد ۷۸و ۷۲

الان ۲۴و۳۰  هستیم 

اینم که تازه عقد کردیم چون سنمون خیلی کم بود اون موقع و اینکه تصمیمون جدی نبود واسه ازدواج بعضی وقتا هم فقط حرفشو می‌زدیم تموم میشد می‌رفت 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

اینجوری بگم که شب و روزمون باهم می‌گذشت  متولد ۷۸و ۷۲ الان ۲۴و۳۰  هستیم  اینم که ت ...

خانوادتون مشکلی نداشتم یعنی 

در من یک تيمارستان وجود دارد، یک تيمارستان با هفتاد تخت خواب، هفتاد تخت خواب با هفتاد دیوانه و سخت‌ترین کار دنیا را من میکنم زمانی که از من می‌پرسند خوبی؟! و من باید یک تيمارستان هفتاد تخته خوابی را آرام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم..                                                            یک عدد کنکوری بدبخت💔 میشه برا قبولیم یدونه صلوات بفرستی؟! 💚❤️
خیلی آدم احساساتیه یا نه بعد اینکه تو گفتی تا وقتی شوهر کردم باهات میمونم خیلی بده چرا اینجور گفتی ...

حرف زیادزدیم باهم.

این خیلی دوستم داره ولی نمیتونیم به هم برسیم.

اون ایرانیه ومنم افغان.

اصلا! منم ازهمین دارم میسوزم. نمیدونم اخرش چیمیشه☹️

والا شوهر من تو دوستی خیلی جدی نبود برای ازدواج حتی وقتی پیشنهاد میداد دیگه هیچکدوم ادامش نمیدادیم همیشه هم می‌گفت باید شرایطم همه جوره اوکی باشه 

آخرین بار هم یه سری مشکلات برام پیش اومد که ازش دور شدم دیگه همین شد که عقد کردیم 

وقتی میخواستم ازش دور بشم بیچاره انقد گریه میکرد که حد نداشت 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg