2777
2789

سلام دوستان.

من۸سالیه بایه پسری دوست بودم ودیگه اقاپسرتصمیم ندارن که من روبه عنوان همسرشون قبول کنن وکلاتابه حال ازاینکه بخوادمنوبراایندش انتخاب کنه هبچچچ حرفی نزده.

تااینکه چندروزپیش به گفته دوستام باهاش کات کردم وخیلی حرفابهش زدم.

امروزصبح ساعت۱۱بودزنگ زدتازه بیدارشده بودم ازخواب.

گفت که نیم ساعت دیگه‌مبرسم فلان جابیامیخوام باهات حرف بزنم منم نمیرفتم دیگه خیلی اصرارکردوخواهش کردرفتم.

رفتم پیشش تامنودیدزدزیرگریه میگف تومنوادم حساب نمیکنی وچرااینجوری میکنی من چه بدی درحقت کردم.

انقدگریه میکردقربونش برم😭☹️

بازدیگه ارومش کردم ومیگه حق نداری ترکم کنی وفلان.

دوستم داره وقتی تلاشی نکنه ومن روهوابمونم چیکارکنم این دوست داشتنشو.

بهش گفتم باهات میمونم تاوقتی که شوهرکردم ☹️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالشه 

در من یک تيمارستان وجود دارد، یک تيمارستان با هفتاد تخت خواب، هفتاد تخت خواب با هفتاد دیوانه و سخت‌ترین کار دنیا را من میکنم زمانی که از من می‌پرسند خوبی؟! و من باید یک تيمارستان هفتاد تخته خوابی را آرام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم..                                                            یک عدد کنکوری بدبخت💔 میشه برا قبولیم یدونه صلوات بفرستی؟! 💚❤️

منم با شوهرم هشت سال دوست بودم خیلی جاها بخاطرم گریه کرد ولی از من به تو نصیخت تو رابطه بی هدف نمون

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

خیلی آدم احساساتیه یا نه

بعد اینکه تو گفتی تا وقتی شوهر کردم باهات میمونم خیلی بده

چرا اینجور گفتی

نه بخاطر دل اون پسره

از این نظر میگم که اونقدر خودتو با این جمله براش بی ارزش کردی که یعنی تا وقتی شوهر برام جور شه برا تفریح باهات میمونم

تو که اسباب بازی نیستی عزیزم

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...

اون طور تو آسیب میبینی بگو قصدت چیه قشنگ حرف بزن حالا چون تون گریه کرده قرار نیست خودتو قربونی اون کنی ک

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

اگه دوست داره بیاد باهات ازدواج کنه

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌
منم با شوهرم ۱۲سال دوست بودیم  پارسال عقد کردیم  یعنی حتی یه بارم حرف از ازدواج نزده ؟

برگاممم 

چن سالتونه ؟

تو ابن ۱۲ سال رابطتتون درچه حد بود یعنی همو میدید؟

در من یک تيمارستان وجود دارد، یک تيمارستان با هفتاد تخت خواب، هفتاد تخت خواب با هفتاد دیوانه و سخت‌ترین کار دنیا را من میکنم زمانی که از من می‌پرسند خوبی؟! و من باید یک تيمارستان هفتاد تخته خوابی را آرام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم..                                                            یک عدد کنکوری بدبخت💔 میشه برا قبولیم یدونه صلوات بفرستی؟! 💚❤️
چخبره هشت سال  بگو گریت چیه مرد حسابی اگه میخوای حداقل حرف ازدواجو بزن ک بدونم چند چندیم

وایی یادش میوفتم.

اون گریه میکردمن کلاهنگ کرده بودم چیکارکنم.

منوروهوانگه داشته .

میخوادتاعمردارم مجردبمونم.

برام عطرزد

بوش رولباسام مونده وکل اتاقم بوعطرشومیده😢