2777
2789
عنوان

پر کردن دندان با نقره

497 بازدید | 16 پست

یه سوال اینکه، نقره همون آمالگامه؟ و سوال دیگه به نظرتون، اگه دندون ۴ و ۵ و ۶ سمت راست فک بالا رو باهاش پر کنم از نظر ظاهری موقع لبخند به چشم میاد زیاد یا نه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آمالگام هست. دکتر ببین چی میگه اگر باید با آمالگام پر بشه چون بهتره تا کامپوزیت که سفیده. عمر آمالگا ...

نه آخه خودمم به خاطر هزینه اش گفتم با نقره پر کنه که هزینه اش کم تر شه.‌فقط میترسم زیادی تو چشم بیاد رنگش 

رنگش واقعا این رنگیه؟!

این رنگیه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

اره، همون نقره هست.  آمالگام اگه از نوع باکیفیت و درجه یک باشه، بهترین ماده برای پرکردن دندون هست.  به شرطی که دندونپزشک هم با دقت و مهارت آمالگام رو توی دندون جا بذاره.

الان کلاً چندتا دندونت رو با آمالگام پر کردی؟

اره، همون نقره هست.  آمالگام اگه از نوع باکیفیت و درجه یک باشه، بهترین ماده برای پرکردن دندون ه ...

دو تا

دندون ۵ و ۶ بالا سمت راست

دندون ۴ رو گفتم با کامپوزیت پر کنه چون حس میکردم تو دید تره 

دو تا دندون ۵ و ۶ بالا سمت راست دندون ۴ رو گفتم با کامپوزیت پر کنه چون حس میکردم تو دید تره 

خوب کاری کردی اگر دهنتون یه کم بزرگ باشه حتا ۵ هم پیداست اما آمالگام واقعا موندگار من دوازده سال دارم آخ نگفته خداروشکر