2777
2789

دوستام همیشه با هم بیرون میرن و خوشن، بارها گفتم منم بگین میام ولی نمیگن 

گاهی واتساپ وضعیتارو میبینم سعی میکنم ب رو خودم نیارم 

دیگ خستم از این وضعیت ...الان یکیشون نامزدی گرفته دعوتمم کرده واس بعد ماه رمضون تازه خودشم نگفته یکی دیگه از دوستام گفت.

واقعا ازشون دلخورم 

چیکار کنم؟؟

من جای تو بودم نمی‌رفتم صاحب مجلس خودش باید دعوت کنه

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

زشت بود کارش ک مستقیم دعوت نکرده یعنی چی به یکی دیگه گفته

ولی خب حتما تو هم قبلا ی کاری کردی ک دلخورن ازت

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا دوستی ها بر پایه منافعه 

ببین چه نفعی میتونی به دوستات برسونی؟

باحال شوخ یا مجلس گرم کنی؟ 

ماشین داری؟ 

دست و دلبازی ؟ 

میتونی تو جمع به عنوان یه مهره سنگین باشی 

یادت باشه، انسان ها بر حسب منافع روابط رو پیش میبذن، حتی زن و شوهر ا، پس سعی کن به دوستات نفع برسونی و ازشون نفع بگیرس، اونوقت تو همه جمعا دعوت میشی 

شما مشکل ارتباطی داری تو هر جمعی وارد بشی احتمالا همینجوری باشه پس اول به اخلاق خودت نگاه کن همیشه ایراد از دیگران نیست 

کاربری دست ٣ نفره

سیاست لازم نیست. شما شروع کننده باش. برنامه بگذار. به دوستات بگو بیان. مرکز جمع باش تا حاشیه نشین  و متوقع. گاهی اگر بخواهی بری بیرون و به 8 نفر پیام بدی که آیا پایه هستید یا نه دو نفر هم پایه باشند کافی هست. 

زشت بود کارش ک مستقیم دعوت نکرده یعنی چی به یکی دیگه گفته ولی خب حتما تو هم قبلا ی کاری کردی ک دلخو ...

نمیدونم والا ...من فقط روزگاری ک وصع مالیم خوب نبود باهاشون درددل کردم که بزرگترین اشتباهم بود

سیاست لازم نیست. شما شروع کننده باش. برنامه بگذار. به دوستات بگو بیان. مرکز جمع باش تا حاشیه نشین &n ...

اخه قبلا زیاد این کارو میکردم بعد دیگ بهم برخورد تا من زنگ نمیزدم خبری نمیشد تا من پیام تبریک نمیفرستادم کسی پیام نمیداد کلا کسی از حالم با خبر نبود