2777
2789
عنوان

کاربرای دروغگو مریض روانی هستن

235 بازدید | 7 پست

خطابم به اون کاربری که میای تاپیک خیانت و بدبختی و گریه زاری میزاری حالت از این همه دروغ بهم نمیخوره چی گیرتون میاد این همه دروغ بهم ببافید از اینکه مردم رو ناراحت کنین لذت میبرین یا مرضی چیزی دارید اون کاربری که چند بار تعلیقت کردن بخاطر پول گرفتن از مردم بازم میای پست میزاری امیدورام در وغایی که بهم میبافی واقعا سر خودت را یا خانواده ات یا نزدیکانت بیاد تا بدونی این دنیا هرچی بکاری درو میکنی کارما به سمت خودت برمیگرده

درسته بعضیا با گفتن داستان فقط میخان قبحش رو بریزن

می‌دونم هست این چیزا ولی گفتنش فقط قبخ اونو میریزه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه انقد فضا بد شده کسی واقعیت بگه هم آدم نمیتونه باور کنه ی مدت رو من انقد تاثیر گذاشته بود از مردا و ازدواج متنفر شده بودم الان سعی میکنم تو این تاپیک ها شرکت نکنم

درسته اونا مشکل دارن. ولی یه درصدی هم تقصیر بقیه کاربرای سایت هست. وقتی خودشون تاپیک بدبختی و خیانت و مریضی دوست دارن و پربازدید میکنن معلومه اونی که محتاج توجهه ازش استفاده میکنه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻