2777
2789

مثلا چ جوری سحر خیز بودید یا منظم و از رو برنامه پیش میرفتید و...

یا کاری که از نظر خودتون خیلی کمک کننده بوده حالا در هر زمینه ای   

صَبر!💎🦋کاربری دست دونفره👭

لایکم کن بیام بگم بعدا دستم بنده الان 😁

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر قسمت خونه میرم وسایل اون قسمت رو جمع میکنم و میبرم

مثلا اتاق بچه هام میخوام برم

قبلش تو پذیرایی و اتاق خواب میرم وسایل اونجا رو میبرم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
هر قسمت خونه میرم وسایل اون قسمت رو جمع میکنم و میبرم مثلا اتاق بچه هام میخوام برم قبلش تو پذیرایی ...

به به شما از اون خانومایی ک خونت همیشه منظمه    

همیشه زود میخوابیم اوایل سخته کم کم عادت میشه

برای بیدار شدن هم نور گوشی و صدای گوشی رو زیاد میکنم و اگر خودم نتونم بیدار شم شوهرم رو صدا میکنم که اون بیدار شه ،بعد از چند دقیقه من رو صدا کنه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
همیشه این انگیزه رو داشتی؟ وقتایی ک انگیزه نداشتی چطور ادامه میدادی؟

اره هیچ وقت نشده بود که نداباشه انگیزه چون من اون کار هایی رو انجام میدم که واقعا بهشون علاقه دارم وهم برای هدفم بود 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

صبح زود بیدار شدن واقعا برای من تاثیر داشت چون آدمی نیستم کارهام و شب انجام بدم

کارها رو صبح ها که انجام می دم بازدهی بهتری داره

صبح که زود بیدار میشم خوش اخلاق ترم

یه چیز دیگه آهسته و پیوسته حرکت کردن بود

هر روز یه تغییر کوچیک بدی تو زندگی اما اگه مداوم باشه عالیه

کتاب اثر مرکب و در این رابطه بخون

جدیدا دارم سعی می کنم با مشکلات راحت تر برخورد کنم و کمتر خودم و اذیت کنم(منظورم حسرت خوردن گذشته و این جور چیزاست)

همیشه زود میخوابیم اوایل سخته کم کم عادت میشه برای بیدار شدن هم نور گوشی و صدای گوشی رو زیاد میکنم ...

صبح ها ساعت چند بلند میشی 

خواب شبانت چند ساعته؟

یه لیست از کارهای جذاب و غذاهای جالب برای خودم دارم که هروقت بیحوصله هستم انجام بدم

مثل سریال های طنز که تو فلش دارم

گوش دادن به مداحی و موسیقی های مورد علاقم

دوش گرفتن

پیاده روی تو پارک پشت خونه مون

یواشکی برم مغازه و سمبوسه بخورم

صبح زود بیدار شدن واقعا برای من تاثیر داشت چون آدمی نیستم کارهام و شب انجام بدم کارها رو صبح ها که ...

شبا ساعت چند میخوابی؟

من هرکاری میکنم نمیتونم صبح زود بلند شم

پادکست های مجتبی شکوری فوق العادست حتما گوش کن

صبح ها ساعت چند بلند میشی  خواب شبانت چند ساعته؟

بعد از نماز صبح معمولا نمیخوابم یا دوساعت میخوابم

از ساعت۹ شب آماده میشیم تا بچه ها بخوابن ۱۰میشه

البته الان جون باردارم خوابم زیاد شده

قبلا۶ساعت میخوابیدم