2777
2789

واقعا دیگه خسته شدم. همش میگم ای کاش یه کم بیشتر واسه ازدواجم فکر میکردم. انگار سقف اسمون باز شده بود و این ادم برای من نازل شده بود که انقدررر سریع بهش جواب مثبت دادم. ولی الان پشیمونم. اگه بیشتر صبر میکردم خواستگارای خیلی بهتری گیرم میومد(هرچند قبلشم خواستگارای خوبی داشتم ولی با هیچکدومشون صحبت نکرده بودم).

کلا این ازدواج اون چیزی نبود که من میخواستم.من دلم میخواست شوهرم کارمند باشه.جایگاه اجتماعی داشته باشه اما شغل شوهرم ازاده. موقع خواستگاری هی من دو دل میشدم، هی واسطه جو میداد نهههه اینا خیلی خوبن، خیلی اِلَن،خیلی بِلَن و وضع مالیشون توپه. در حالی که وقتی وارد زندگیشون شدم فهمیدم هرچی میگفت چاخان بوده. بماند که برای جشن و خریدهاش اعصاب منو خراب کردن چقدررر.رفتم از جاهایی که تخفیف زده بودن خرید کردم که یوقت خانواده ش اذیت نشن😒. هی بهم میگفتن نه این گرونه اینو حواست به قیمتش باشه و فلان و…

شوهرم ادم خیلی خوب و خدا ترسی هست و واقعا تاحالا نازک تر از گل به من نگفته ولی من با مقایسه کردن خودم با این و اون دارم روز به روز خودمو پیر میکنم.

هرچند رگه هایی از خساستم دیدم توش.

درکل هیچوقت واسطه ی ازدواجمو نمیبخشم چون با جو دادن هاش و دروغ گفتناش باعث شد من کلی خواستگار خوب رو رد کنم!

عزیزم موقع تصمیم گرفتن با خانوادت مشورت نکردی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاخره ک شما هم باید تحقیق می‌کردید از چند نفر واسطه حتما چیزایی رو ک بهش گفتن منتقل کرده 

الان از نظر مالی مشکل دارید ؟یا مشکلاتتون عاطفیه

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....

عزیزم واسطه ازدواج هیچ کاره است شما خودت باید فرصت شناخت می‌دادی

اگر طرف مشکل خاص و سختی داشت اون موقع تا حدودی حق داشتی..

این موارد هم تو اکثر خانواده ها هست دنبال بهتر از اینا نگرد

سعی کن  یاد بگیری زندگیتو بسازی

عزیزم موقع تصمیم گرفتن با خانوادت مشورت نکردی

خانوادمم گول واسطه رو خوردن.

اوناهم تحت تاثیر حرفای واسطه اسون گرفتن ازدواج من با این ادم رو

اما مقصر اصلی خودمم. چون یه سری نشونه هایی که من روش حساس بودم مثل خساست رو دیدم قبل ازدواج، اما همش میگفتم شاید دارم سوء برداشتم میکنم…

شمارو چجوری گول زدن؟😔

مثل خودت گفتن واست بهترین خونه میخریم تو برامون یدونه ای اخه تک عروسم ما اخلاقمون بیسته و…

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی