2777
2789
منظورم اینه المثنی گرفته باشه اسم بچه تواون باشه المثنی روقایم کرده باشه

جنایی شد قضیه

البته اگر شناسنامه اصلی رو که مخفی کرده ببره جایی که با سیستم احراز هویت میکنن. معلوم میشه که المثنی گرفته چون سریال اولی رو باطل میکنن

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پرستارم توی مرکز همه خانواده ها توی یه خانوار ثبتن یه اقایی بود دو تاخانومش هم ثبت بودن از زن دو ...

عزیزم بابام چندسال پیش دخترخالموصیغه کرده بود الان بابام چندساله پیش ماست همه چی بنام مامانمه کارت حقوقش هم دست مامانمه بابام بدون ماجایی نمیره همش فکرمیکنم نکنه ازاون بچه داشته باشه بعدمیگم اگه بچه داشت خرجی میخواست بایدبهش سرمیزد گیج شدم همش فکرمیکنم

یکی از مراجعین همسرم،یه خانمی بود که میخواسته ازدواج قبلیش رو پنهان کنه همین ترفند رو میزنه ولی موقع احراز هویت همسرم میفهمه

عزیزم بابام چندسال پیش دخترخالموصیغه کرده بود الان بابام چندساله پیش ماست همه چی بنام مامانمه کارت ح ...

وای دخترخاله ات چه نامردی بوده سر خاله اش هوار شده

نه بابا نگران نباش قطعا تاالان میفهمیدین

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همش حدس وگمان هست همش فکرمیکنم دیونه شدم

ولش کن خیلی پیگیر نشو اگر هم اتفاقی افتاده باشه که فقط اعصاب خوردی می مونه براتون.

این جور موارد بالاخره یه روز لو میره

جنایی شد قضیه البته اگر شناسنامه اصلی رو که مخفی کرده ببره جایی که با سیستم احراز هویت میکنن. معلوم ...

یعنی سریال اولی روباطل میکنن؟بابام دوسال پیش عقدخواهرم بود شناسنامه خودشوبرد محضر نشون داد فقط اسم منوخواهرم توش بود یعنی بچه ای درکارنیس؟

یعنی سریال اولی روباطل میکنن؟بابام دوسال پیش عقدخواهرم بود شناسنامه خودشوبرد محضر نشون داد فقط اسم م ...

اسم پدرتون رو تو سیستم زدن یا فقط چک کردن

شوهرخواهرم شناسنامه باباموبرد محضر توسیستم زدن

عزیزم پیگیری نکن ولش کن

اگر هم چیزی باشه محضر دار یا مرجع قانونی دیگه اصلا اجازه نداره به اطرافیان شخص اطلاعات بده