2777
2789

حالا که خواستگار های که امدن رو دوستان گفتن حالا بیان برعکس اش رو هم بگیم😁

ضایع ترین خواستگاری های که رفتین رو بگین

اول خودم بگم:دوستم تعریف میکرد میگفت رفته خواستگاری بعد طرف مادر دختره  جوان بوده ؛میگفت مادره با تاپ و دامن کوتاه بدون جوراب  هزار تا ارایش امده بوده و دختر پوشیده تر از مادره بود

گفت نمیدونستم دختر رو نگاه کنم یا مادر😁😁😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن😁😁

چ بد😄

من یه خواستگار داشتم انقدددد عصبی بود انواع اقسام تیکای عصبی رو تو صورتش داشت وقتی میخندید خیلی ترسناک میشد بنده خدا😂

اومدن خواستگاری فقط از مادرش گفت و هی جانم فدای مادرم و این حرفا اصلا ربطی نداش این حرفاش اخه😂

دکترم بود حالا🥴

ما برای عموم رفتیم خواستگاری بعد شیرینی پذیرایی کردن مادر دختره تعارف کرد که بردارین نخورین میمونه خشک میشه باید بدم گوسفندا بخورن😁 بیچاره منظوری نداشت ولی بد گفت خدا رحمتش کنه فوت شده

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱