2777
2789
عنوان

پزشک

94 بازدید | 6 پست

اگه روزی پزشک بشم فکر نمی‌کنم گ.وه خاصیم نمیگم وایییی من دکترم بیوم‌ نمیزنم dr چ.صی نمیام 

میدونم میگید الا بچه ای اینارو میگی ولی من هرچی گفتم رو حرفم وایسادم تا آخرش 

خطاب به کنکوریای‌ تجربی ترخدا دکتر می‌شود هوا برتون‌ نداره بلخره ما فقط وظیفه سنگینی داریم وگرنه اونی که شرکت نفته‌ وپتروشیمی‌ و اونی که شغلش آزاده از ما بهتر زندگی میکنن واقعیته الا میخواید گارد هم بگیرید بگیرن ولی این واقعیته حتی دانشجو های دبیری هم حقوق میگیرن+کل مزایای دیگه اونوقت پزشکی بایر خرخونی کنه کارم کنه هیچ 

تمام حرفم این بود از پزشک بهترن خیلی هست اینقدر پزشک هارو بالا نبرید 

پ.ن خودم تجربیم

اون دلی که خورد کردی رو انداختم دور،دیگه نیا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این حرفا چیه  تو که پزشکی رو کوبیدی  اول قبول شو بعد انفد شعار بده 🫥🫥 زشته بخدا  ...

کوبیدم چون خیلی میبینم دانشجوی پزشکی خودشون رو بالا میگیرن چه تو بیمارستانا‌ چه تو فامیل 

ببین اینارو گفتم که فقط بگم از پزشک بهترم هست نباید اینقدر بگید خوبن و.... 

اون دلی که خورد کردی رو انداختم دور،دیگه نیا
کوبیدم چون خیلی میبینم دانشجوی پزشکی خودشون رو بالا میگیرن چه تو بیمارستانا‌ چه تو فامیل  ببین ...

گلم دیگع حد خودتو بدون 

پزشکی جز رشته های تاپه داوطلبای تجربی بخاطر این رشته میان اکثرا  

حقم دارن انقد زحمت میکشن درس میخونن شما هم قبول شو اگه میتونی ، شعار نده که 

از پزشکی بهتر هر چیه شما همونو بخون 

پزشکی نخون اگه میگی از اون بهتر هس برو اون رشته

تو چه حوصله ای داری واسه بحث با یسریا:/

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.