2777
2789

سلام دوستا.ن.دخترم  سه شنبه به دنی اومده  وقتی فهمیدم باردارم  خیلی بهم فشار ام هم جسمی و هم روحی .چون خد اخواسته بود.ماه های اخر باردای خیلی دنبال اسم گشتم که یا شوهرم نمیپسندید یا من یا خونواده .دو تا بچه دارم .سپهر  مهرتا.

گناه داره  دخترتو

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسم هایی مثل نلین...به معنی رنگین کمان

مهرینا..مثل خورشید

آسمین ..تکه ای از آسمان

مرسانا هدیه خداوند

تبسم

و در آخر رسیدم به مدیسا یعنی مثل ماه...بازم میگن اینم خوب نیست .

باران

ساحل

هستی

عسل

صدف (البته اینو خودم زیاد دوس ندارم ولی فکر کنم به سپهر بیاد )

از تو چه پنهون که دلم بدجوری عاشقت شده.                            بدجوری آواره اون چشمای خوشگلت شده

بخوای طبق نظر بقیه انتخاب کنی هیچ وقت نمیتونی .. چون یکی خوشش میاد و یکی خوشش نمیاد و شما دودل میشی .. مهم اینه شما و همسرت خوشتون بیاد

💓💓عشقم خوشحالم که تورو دارم .. 💏💓💓

عزیزم نگو این حرفو قبول دارم سوپرایز شدی یا دلت دیگه بچه نمیخواسته ولی خوشگله من این بچه اگه با عشق بزرگ بشه فردا روزی مایه سر بلندیته

من هر بچه نا خواسته ای رو دیدم از همه بچه های اون پدر مادر بهتر خوش ذات تر مهربونتر و با مسولیت تر بوده

بهش محبت کن و بپذیرش انشاالله منشا برکت باشه براتون

اسمم هر چی انتخاب کنی وقتی صدا بزنی بهش عادت میکنی

خود منم اسم دخترم انتخاب شوهرم بود خیلی مطلوبم نبود ولی هم عادت کردم بهش هم الان دوستش دارم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design