2777
2789
عنوان

چطوری کاری کنم پدرم راضی باشه ازم

209 بازدید | 15 پست

۳۱ سالمه .شاغلم .مرتبط با رشتم .دستم تو جیبه خودمه.ماشینمو خریدم .هفته پیش گفت من از رشته و درست راضی نیستم .از اولم گفتم بازم میگم.

باز امروز میگه از رانندگیت راضی نیستم ..

واقعا حس میکنم به پوچی رسیدم .

تا امروز هر طوری بوده تو هر شرایطی گفتم رو کمک من حساب کنید .

ماشینم و ب نام خودشون زدم ک نیاز داشتن بفروشن..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من‌بودم میگفتم‌ بجهنم‌که راضی نیستید و راه خودمو‌ می رفتم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اشتباه کردی خب تا اینجا چرا باید تلاش کنی دائم دیگران رو راضی کنی ببخشید ولی پدرومادر ایرانی سیری ناپذیرن هرکار کنی یه توقع جدید دارن واین به صورت بیمار گونه ای ادامه داره ما بچه ها نباید خودمون رو قربانی کنیم 

اشتباه کردی خب تا اینجا چرا باید تلاش کنی دائم دیگران رو راضی کنی ببخشید ولی پدرومادر ایرانی سیری نا ...

جالبه نسبت ب من اینطورن .

ب خواهرم جرات ندارن بگن بالای چشمت ابروئه

جالبه نسبت ب من اینطورن . ب خواهرم جرات ندارن بگن بالای چشمت ابروئه

چون زیادی ساده هستی وهرچی گفتن گفتی چشم احترام واجبه ولی قرار نیست قربانی خواسته های پدرومادرت باشی عزیزم من تازه یه شغل خوب قبول شدم درامد دارم وجای پیشرفتم خوبه خدا رو شکر داشتم میگفتم دیگه میتونم کتابام رو جمع کنم نفس بکشم مامانم میگه نهه یعنی چی هنوز باید فلان ازمون رو قبول شی فلان جا بری یعنی هیچ وقت خواسته هاشون تموم نداره فکر میکنن مارباتیم