2777
2789
عنوان

چگونه با فرد حسود رفتار کنیم 🫠

51 بازدید | 4 پست

سلام نمیدونم اسمش رو میشه گذاشت حسادت یا چی ولی من یه همکلاسی دارم هر کاری میکنم فوری میره همون کا رو میکنه یا مثلا من میگم میخوام پزشک بشم اونم میگه به منم بقیه میگن مثل پزشکانی و فلان حتی بهم میگفت اوایل ازت بدم میومد چون معلما بهت میگفتن پزشک میشی و... برو دنبال هدفت و ... 

الانم دهنمو کج میکنه معلما گفتنی بخون و... نمیدونم چطوری باهاش رفتار کنم حتی وقتی نادیده میگیرمش یه چی میگه که خیلی رو مخه آخه زندگی من چه ربطی به اون داره و اینکه خودش متاهل هستش گاه میگه کی تو رو میگیره و .. با شوخی ولی مت حس ششم قویه و مطمئنم حرفش رو به شوخی میزنه چطوری با سیاست جوابشو بدم تو همه مسائل و خیلی سعی میونه از زیر زبون آدم حرف بکشه چطوری جوابشو بدم تا به هدفش نرسه 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

چه لزومی داری باهاش رفت و آمد وقتی آنقدر مسمومه خواهرت یا خواهر شوهرت نیست که مجبور باشی ببینیش پرتش ...

بله درسن میگید ولی همکلاسی هست و خب من هر روز میبینمش و تحویلش نمیگیرم ولی اون پشت سرم بد میگه ک یا مسخره اینا میکنه

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.