2777
2789

چرا باید سوالی داشته باشیم

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=334267357]چرا باید سوالی داشته باشیم[/QUOTEخب شما شاید نداشته باشی خیلیا هستن دارن

قطعا کسی نی

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

خیلی اصلا حال و روز خوبی ندارم 😔 میشه واسم دعا کنید برگرده 💔 

برگرده میخوا چیکار کنه واست.اون اگه میخواست بره نمیموند.نه اون اگه میخواست بمونه نمیرفت .قاطی کردم.بهش فکر نکن خودتو اسیرش نکن و به خودت بگو من چیم از ادن کمتره .

خرم آباد
برگرده میخوا چیکار کنه واست.اون اگه میخواست بره نمیموند.نه اون اگه میخواست بمونه نمیرفت .قاطی کردم.ب ...

💔😔😭هی کاش زمان کمی بود حداقل میتونستم اینارو بگم 

ما باهام هیچ مشکلی نداشتیم تو این چندسال به بار دعوا نکردیم 

فقط گفت شرایط روحیم اوکی نیست به مدت تنهام بذار گفتم باشه 

اما دیشب پیام داده امیدورام این پیام دادنش بهونه برگشتش باشه برام دعا کنید 💔 

💔😔😭هی کاش زمان کمی بود حداقل میتونستم اینارو بگم  ما باهام هیچ مشکلی نداشتیم تو این چندسال ...

مطمن باش پیام داده برمیگرده.کجارو داره برع.ما پسرا دیر وابسته میشیم ولی وقتی بشیم دیگه طرف و ول نمیکنیم .طرف شما هم یا مشکل مالی چیزی داره یا فکرش مشغولع کاری چیزیه.زیاد رو بهش ندع برمیگرده

خرم آباد
مطمن باش پیام داده برمیگرده.کجارو داره برع.ما پسرا دیر وابسته میشیم ولی وقتی بشیم دیگه طرف و ول نمیک ...

انشالله برگرده ما 4ساله باهم هستیم 

سربازه خیلی ذهنش واسه سربازی بهم ریخته روحیش داغون بود 

جدیدا هم ماشین گرفته فکر میکنم بیشتر واسه قسطش ناراحته 

انشالله برگرده ما 4ساله باهم هستیم  سربازه خیلی ذهنش واسه سربازی بهم ریخته روحیش داغون بود&nbs ...

عزتی بزار بهش بگو من قسطش میدم .اگه دیدی قبول کرد سریع کات کن

خرم آباد