2777
2789
عنوان

بچه ی ۸،۹ ساله درسته هرهفته بره قبرستون؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب برن چرا سخت میگیری حتما مادرشوهرت کار واجب تر داره ولی اگه بچه‌ها بیکارن چه عیبی داره هم ف...ا..ل ...

تماشا چیه قبرستونه ها😅میخوان برن رو قبرا لی لی کنن طفلیا🤣

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
خب بره مگ چ اشکالی داره.مادرشوهرتو چرابا بچهات مقایسع میکنی..اونو چکارددارب

خب بچه ی ۹ ساله واقعا درسته هرهفته بره اینجور جا که پر از غم و انرژی منفیه؟؟؟؟ واجبه بره؟!بجای اینکه بره پارک انرژیش تخلیه بسه بره قبرستون؟!

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
خب برن چرا سخت میگیری حتما مادرشوهرت کار واجب تر داره ولی اگه بچه‌ها بیکارن چه عیبی داره هم ف...ا..ل ...

قبرستون فا ل و تماشاست؟؟ 

مادر شوهرم کارش خوابه فقط 

ترجیح میدم بچه هامو ببرم پارک تا اینکه ببرم قبرستون و از الان کلی مصیبت و غم بیاد تو ذهنشون

چرا ؟؟  نمیگن این بچه بزرگ بشه هزار تا مشکل پیدا میکنه؟!!!

چه میدونم حریفش نمیشم میگه مامانم پسرمو خیلی دوست داشت.. پسرمم 6 سالشه مث آدم بزرگا شده چند روز پیش گفت مامان دلم واسه مامان جون تنگ شده گفتم خدا بیامرزش گفت خدا رفتگان شما هم بیامرزه 😂😂😂😂انقدر خندیدم میگم وروجک اینا رو از کجا یاد گرفتی؟ میگه مردم تو قبرستون به بابام میگن خدا مادرتو بیامرزه بابا میگه خدا رفتگان شما هم بیامرزه😅

قبرستون هم فاله هم تماشا؟

بخدا منم تعجب میکنم از نظرات بعضیا  

تازه برای بچه ای که تازه مرگو شناخته هرلحظه ترس مرگ اطرافیانو داره 

همون سالی دوسه بارم که میریم کلا حس میکنم یه جوری میشن و همش در مورد مردن و دلیل مردن بقیه میپرسن 

امامزاده هم داره اونجا یا فقط قبرستونه؟ 

نه بابا فقط قبرستونه و مرده شور خونه!! 

فکر کرده چون دور و برش چندتا درخت داره جای جذابیه مثلا 

خودم میرم حس خیلی بدی میگیرم تا چندروز افسردگی میگیرم

قبرستون بعضی شهرها فقط واسه دفع مرده ها نیست کلی امامزاده کلی جنگل و بوستان داره اینو دیدم که میگم

اینجور که میگی من ندیدم تصورم یه زمین وسیع پر سنگ قبر بود با درختای کاج تو حاشیه اش

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
نه بابا فقط قبرستونه و مرده شور خونه!!  فکر کرده چون دور و برش چندتا درخت داره جای جذابیه مثلا ...

خوب اصلا نبر بچه ها رو‌. همون جلو در تو کوچه فوتبال بازی کنن خیلی بهتره تا برن چند تا دار و درخت ببینن .پارک دورتر هم بود بهتره هم پیاده روی کنید هم بچه ها بازی کنن

دقیقا تازه یه غسالخانه هم تصور کن اونجا 

حدس میزدم.نبری خواهر گناه دارن بگو باشه ولی نبر

اینجور که میگی من ندیدم تصورم یه زمین وسیع پر سنگ قبر بود با درختای کاج تو حاشیه اش

نه عزیزم من کرمان رفتم هرچی از قبرستونش بگم کم گفتم محل دفن شهدا یه فضای رمانتیک و احساسیه واسه هرقشری که تا نبینی باورت نمیشه از جنگل ها و بوستان‌هاش نگم برات که چقدر سرسبز و باصفاست باورت نمیشه تو کویر هستی چندتا شهرستان دیگه هم رفتم همینجور

حدس میزدم.نبری خواهر گناه دارن بگو باشه ولی نبر

نه بابا گوش نمی‌دم به حرفش 

فقط حرصم گرفت و بیشتر بابت بچه هام نگران شدم یروز من نباشم چی قراره سرشون بیاد واقعا با این کم عقلی های مردا