2777
2789
عنوان

بچه ی ۸،۹ ساله درسته هرهفته بره قبرستون؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 46 پست
خب برن چرا سخت میگیری حتما مادرشوهرت کار واجب تر داره ولی اگه بچه‌ها بیکارن چه عیبی داره هم ف...ا..ل ...

قبرستون هم فاله هم تماشا؟

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برن چرا سخت میگیری حتما مادرشوهرت کار واجب تر داره ولی اگه بچه‌ها بیکارن چه عیبی داره هم ف...ا..ل ...

قبرستون ف ال و تماشاس؟!؟ 😐

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
بعضی مواقع برید هر هفته نیاز نیست برید 

حالا من اینجا کسیو ندارم ولی تو شهر خودم مادربزرگم سه ساله فوت کرده یکبار هم نرفتم سرخاکش عذاب وجدان میگیرم میرم اینجا 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

داداشم چهار سالش بود پدربزرگم فوت کرد و از اون موقع هفته ای ۲ ، ۳ بار میریم قبرستون و داداشمم میاد الان ۱۰ سالشه

بعضی اوقات خودش میگ بریم 

ببرشون عزیزم ب مظرم خرمایی‌، بیسکوییتی چیزیم بخر پخش کنن 

جایی برا تفریح نمیشناسه مثلا سرگرمی پیدا کرده برات خیر سرش

دقیقا 

عوض اینکه بگه برین پارک و خرید و اینا 

والا زن ۵۰ساله زورش میاد بره سرخاک بچه و شوهرش من بچه هامو ببرم افسردگی بدم

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
حالا من اینجا کسیو ندارم ولی تو شهر خودم مادربزرگم سه ساله فوت کرده یکبار هم نرفتم سرخاکش عذاب وجدان ...

مرده ها خیلی آگاهن از دور هم براشون فاتحه بفرستید بهشون میرسه روح مادر بزرگتون شاد 

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌